Kamalaya Wellness Sanctuary***** | Thailand

18 januari 2021

Een sereen toevluchtsoord, zo kan Kamalaya Wellness Sanctuary ook genoemd worden. Midden in het groen, op een plek waar vroeger monniken mediteerden, is het een oase. Het resort is opgezet met respect voor de natuur. Tussen de palmbomen en tropische planten, met uitzicht op zee. Koh Samui luchthaven: ca. 45 minuten rijden

Mogen we u enthousiast maken?

Een beleving. Life changing. Onvergetelijk. Kamalaya Wellness Sanctuary is het allemaal en méér. Vind rust, verdieping en inzicht in dit resort van absolute topklasse. U merkt direct dat hier over de kleinste details is nagedacht. De kamers. Het personeel. De programma’s. De gespecialiseerde behandelingen. De overheerlijke maaltijden. En zeker: de ongeëvenaarde sfeer. Werkelijk álles ademt waar Kamalaya voor staat. Wat dat is? Feel life’s potential. Oftewel: om het leven in zijn volle potentie te ervaren. Inspirerend!

Wellness, spa en gezondheid

Met 29 behandelkamers, stilteplekken, verschillende sauna’s en baden, is de spa uitmuntend. Het gloednieuwe fitnesscenter is in 2015 geopend en meet nu maar liefst 600 m2. Het is uitgerust met de modernste cardioapparatuur, gewichten en allerlei hulptoestellen, zoals een pilates-reformer en kinesis-wand. Toch zijn het de gespecialiseerde programma’s die in Kamalaya Wellness Sanctuary pas echt onovertroffen zijn. Wilt u onder uiterst professionele begeleiding detoxen, gewicht verliezen, beter leren slapen of uw stress managen? Heeft u behoefte aan pure ontspanning of zin in een bijzondere yoga-vakantie of fitnessreis? Dan is dit waar u moet zijn voor een op u persoonlijk afgestemde kuur.

Holistische activiteiten en sport

Er zijn dagelijks 5 tot 6 verschillende (holistische) activiteiten. Zoals:

 • yoga
 • pilates
 • stretching
 • qi gong
 • tai chi
 • aquarobics
 • cardiocircuit
 • workshops, lezingen, excursies

Wat staat er op het menu

Heerlijk! Iets anders valt er niet te zeggen over het eten. De keuken van Kamalaya Wellness Sanctuary is dan ook alom geprezen. De chefs koken origineel, verfijnd en smaakvol, de bediening dient hun creaties met liefde en aandacht op. De ingrediënten zijn vers en gezond. Ze werken bovendien ontgiftend en rustgevend. Hoewel licht en puur, houdt u zelfs aan de detoxmaaltijden een verzadigd gevoel over. U nuttigt ze in het Soma restaurant bovenop de heuvel of in het Amrita Cafe aan het zwembad. Er is een grote gemeenschappelijke tafel waar u, als u dat leuk vindt, aan kunt schuiven om samen met andere gasten van uw maaltijd te genieten.

We love...

 • Een sessie met één van de life enhancement mentors: deze spirituele docenten coachen u rechtstreeks naar de oplossing van al uw problemen.
 • De kookworkshop: voortaan eet u thuis net zo lekker als hier.
 • Een acupunctuurbehandeling van de Chinese Dr. Song: u zou niet de eerste zijn die in één keer van al z’n klachten of kwalen af is.

Goed om te weten

Kamalaya ligt op een heuvel. Dat betekent: klimmen en dalen. Als u gezond bent, is dat prima te doen. Minder geschikt als u niet goed ter been bent.


Meer informatie & boeken? 

Kijk op www.kamalaya.com voor alle informatie en prijzen. 

U boekt een verblijf in dit hotel vanaf € 1.360 per persoon voor 3 nachten.