Filter op beoordelingen
Reiservaringen

Wij delen met u graag ons enthousiasme over onze bestemmingen en reizen. Maar laten we eerlijk zijn: helemaal ‘ongekleurd’ zijn onze meningen niet. Daarom hechten we veel waarde aan de beoordelingen en tips die onze klanten achterlaten op onze website. Niets zo waardevol als een review van een klant die net terug is van zijn/haar reis. Daarom warm aanbevolen: lees de beoordelingen. U kunt reviews vinden over elke reis, elk hotel, elke coach. Of doe inspiratie op in het algemene reviewoverzicht van alle wellnessreizen.

Reviews van Shanti-Som
10 augustus 2020

Spanje, Shanti-Som

Echt een aanrader! Wat een paradijsje... Totale rust, heel fijne yogalessen, meditaties en behandelingen, superhartelijke service, iedereen zet alles op alles om je er helemaal thuis te laten voelen en het je naar je zin te maken, prima keuken! Genieten!

Anoniem

9 februari 2020

Spanje, Shanti-Som

Het was een beetje rustig, op een bepaald moment waren alleen mijn dochter en ik in de eetzaal. 's Nachts zijn de deuren van de lobby dicht. Ergens ook wel te begrijpen maar dan is er verder geen binnenruimte anders dan je kamer om in te verblijven. We hadden een auto gehuurd en dat was fijn want daarmee hadden we meer mogelijkheden. Het eten was van hele hoge kwaliteit, supergezond ook!


✅ Goede prijs-kwaliteitsverhouding

✅ Prettige service

✅ Ontspannen sfeer

✅ Mooi uitzicht & omgeving

✅ Goede bedden

Anoniem

28 november 2019

Spanje, Shanti-Som

Ik wil doorgeven dat ik een geweldige week heb doorgebracht in Shant-Som te Marbella.  Van ontvangst receptie tot de aandacht van al het personeel is zeker een compliment waard naar Christine die daar de hele boel begeleidt. 

Het personeel gaat zo leuk en warm met elkaar om. Ik heb geen boos gezicht gezien. Yoga, privé training, massages, bergwandelingen, Zumba danslessen. Het restaurant is zeker aan te raden ook voor mensen van buitenaf.  

Kortom alles was ondanks het slechte weer geweldig. Ik ga zeker terug!

Pietertje L.

10 oktober 2019

Spanje, Shanti-Som

De massages zijn wel aan de prijzige kant. Maar verder was alles heerlijk! Zeker reden om nog een keer terug te gaan


✅ Mooi uitzicht & omgeving 

✅ Goede spafaciliteiten

✅ Prettige service

✅ Ontspannen sfeer

✅ Schoon

Esther W.

9 juli 2019

Spanje, Shanti-Som

Goed eten, uitstekende accommodatie, niet typisch Spaans


Prettige service

✅ Ontspannen sfeer

✅ Mooi uitzicht & omgeving

✅ Schoon

Anoniem

11 juni 2019

Spanje, Shanti-Som

Ik heb erg genoten van mijn paar dagen in Shanti-Som. Het was heerlijk om daar te zijn. Fijn om de yoga mee te maken en de behandelingen waren ook super. Het eten was heerlijk en de mensen vriendelijk. Kortom een superverblijf. Echt een aanrader, ook prima als je alleen gaat. Ik heb leuke mensen ontmoet. 

Jacqueline