Soort reis

Mogen we u inspireren

Blogs - wellness naar seizoen

Blog: Ontdek onze luxe wellnessvakanties naar Mauritius: Luxueuze wellnesshotels en insider tips van verborgen pareltjes van het eiland. #LuxeWellnessHotels #Mauritius

Ontdek Mauritius' luxe wellnesshotels én insiderstips

29 maart 2024

Na zijn bezoek aan Mauritius, schreef de Amerikaanse schrijver Mark Twain dat eerst het eiland werd geschapen en daarna pas de hemel, en dat deze op Mauritius is gebaseerd.  Mauritius valt onbetwist in het rijtje 'eilandparadijzen' (zoals de Seychellen en de Malediven). Parelwitte stranden, kristalhelder water en heel veel luxe vijfsterrenresorts. Dat onze wellnessresorts in Mauritius perfect zijn voor een wellnessvakantie, dat moge duidelijk zijn. Maar wat velen niet weten, is dat Mauritius heel veelzijdig is. Naast droomstranden, vindt u in het binnenland bergen en tropische wildernis, een scala aan inheemse vogels en dieren, gekke natuurverschijnselen en een cuisine waar je je vingers bij aflikt. We gingen vast voor u op pad en kwamen terug met een lijst aan insidertips. Zodat u Mauritius niet alleen vanuit een massagebed beleeft, maar ook eens buiten die gebaande paden treedt. We wensen u een prachtige droomreis toe! 

Ontdek onze leuke lente retreats voor gezondheid, ontspanning en wellness in Europa
Lente retreats 2024
Lees meer
Laat de liefde bloeien deze Valentijnsdag met onze exclusieve romantische wellnessretreats. Herontdek passie en ontspanning samen.
6 romantische wellnessretreats voor Valentijn 2024
Lees meer
Health Resorts & Retreats in de bergen
Lees meer
Ontdek de beste najaarsretreats van 2023, dompel jezelf onder in de schoonheid van het seizoen op de beste retraites wereldwijd
Herfst 2023: Ontdek de mooiste retreats
Lees meer
The wellnesstrends of 2023
De Wellnesstrends van 2023
Lees meer
Lees ons blog over de leukste kerst en nieuwjaars wellnessreizen en kuurvakanties. Ontmoet gelijkgestemden, ontspan en geniet. Specialist sinds 2005. Wereldwijd aanbod. Experts in hart en nieren. Beste deals. Loyalty programma.
Kuur- en wellnessvakanties met kerst en nieuwjaar
Lees meer
Hondvriendelijke Hotels
Top 6 Hondvriendelijke Wellness hotels
Lees meer
Wat zijn dé wellnesstrends voor 2022?
Lees meer
Goede voornemens: zo houdt u ze vol
Goede voornemens: zo houdt u ze vol
Lees meer
Bekijk hier al onze Wellness naar seizoen reizen
Floortje Dessing in Thailand
Tips voor een betere nachtrust - Leer beter slapen
Ayurveda in Europa
Top 13 luxe destination spa's
Top 6 retreats voor in je eentje