Soort reis
AMARA
AMARA
AMARA
AMARA
AMARA
AMARA
AMARA
AMARA
AMARA
AMARA
AMARA
AMARA
AMARA
AMARA
AMARA
AMARA
AMARA
AMARA
AMARA
AMARA
AMARA
AMARA
AMARA
AMARA
AMARA
AMARA
AMARA
AMARA
AMARA
AMARA
AMARA
AMARA
AMARA
AMARA
AMARA
AMARA
AMARA
AMARA
AMARA
AMARA
AMARA
AMARA
AMARA
AMARA
AMARA
AMARA
AMARA
AMARA
AMARA
AMARA
AMARA
AMARA
AMARA
AMARA
AMARA
AMARA
AMARA
AMARA
AMARA
AMARA
AMARA
AMARA
AMARA
AMARA
AMARA
AMARA
AMARA
AMARA
AMARA
AMARA
AMARA
AMARA
AMARA
AMARA

Hoteldetails

Het ultra-luxe AMARA hotel gelegen aan de zuidkust van Cyprus vlakbij Limassol bevat alle ingrediënten voor een luxe wellnessvakantie: topservice, chique kamers, een Michelin-ster restaurant, privéstrand en ontspanning in de spa van maar liefst 3000 m2!

Hier gaat u naartoe
AMARA ligt vlak bij de bruisende stad Limassol aan de zuidkust van Cyprus. Het hotel heeft een prachtige locatie direct aan het (privé)strand gelegen en alle kamers hebben zeezicht. De dichtstbijzijnde luchthaven is Larnaca op 40 minuten afstand, de luchthaven van Paphos ligt op 50 minuten rijafstand.

Mogen we u enthousiast maken?
Voor een welverdiende luxe spabreak is AMARA the place to be. Het spiksplinternieuwe resort (geopend in 2019) is vernoemd naar het Griekse woord Amarantos, wat vertaald naar ‘eeuwigdurend’. Het hotel streeft ernaar om exclusieve en unieke ervaringen te geven die eeuwig bijblijven. De uitgebreide spa (van maar liefst 3000 m2!), restaurants gerund door Michelin-ster koks, een exclusieve rooftopbar met adembenemende uitzichten en de infinity pool zijn enkele elementen die ervoor zorgen dat AMARA voor een onvergetelijke ervaring zorgt.

Speerpunten


Wellnessprogramma's

Belangrijk

  • Vliegen op Larnaca (LCA) of Paphos (PFO)
  • Transfertijd vanaf de luchthaven: Larnaca 40 minuten, Paphos 50 minuten
  • Check-in tijd 14.00 uur / Check-uit tijd 12.00 uur
  • Late check-uit mogelijk tegen een toeslag en afhankelijk van de beschikbaarheid op dat moment
  • Parkeergelegenheid is gratis
  • Badkleding is verplicht in het zwembad
  • Dit is een kindvriendelijk hotel met een adults-only spa (16 jaar of ouder)
  • Internet is gratis en beschikbaar in het hele hotel en op de kamers
  • Badjassen, badhanddoeken en badslippers bevinden zich op de kamer


Paspoort / visum informatie

Vaccinaties en gezondheid

Kamers

AMARA heeft 207 kamers, verdeeld over verschillende kamertypes. U kunt kiezen uit deluxe kamers, strandcabana's, suites of duplex op het dak. Elke kamer biedt 180 graden uitzicht op de zee. Alle kamers zijn modern, elegant en chic met gebruik van lokale materialen, zachte rondingen en zachte, aardse tinten. Elke kamer heeft een overvloed aan daglicht afkomstig van kamerhoge ramen en deuren. Als u zich wilt terugtrekken, de Top Roof-duplex is exclusief ontworpen voor volwassenen.

Deluxe kamer
Cabana aan zee met privézwembad
Junior Suite

Video

Media

Reiservaringen


12 juli 2022

The hotel is absolutely amazing. Incredible views, pools, restaurants etc.

But the true mark of a real 5 star hotel is service and the Amara really know what they are doing.

All staff are friendly, happy to help, always attentive. Special mention to Juliana from the concierge who organised loads of stuff for us and answered all our questions.

Stayed in luxury hotels around the world and this is up there with some of the best!

Highly recommend.

Richard

9 juni 2022

Bed & Breakfast

Onze ervaring bij AMARA was geweldig. De service is uitstekend. We hebben hier 10 nachten verbleven en de gastvrijheid is perfect. Vooral één werknemer in het bijzonder genaamd Dan was uitzonderlijk vriendelijk en zorgde ervoor dat onze zwembadervaring elke keer geweldig was. Een paar dingen die ons zijn opgevallen en ervoor hebben gezorgd dat we van het hotel zijn gaan houden: Na verlaten van het zwembad werden we verwelkomd in onze kamer met koud water om ons op te frissen. Een ander ding was dat ik een diamanten oorbel rond het zwembad had achtergelaten, wat ik niet eens wist, een werknemer vond hem en liet de oorbel op mijn kamer bezorgen met een lief briefje. We hebben alle 3 de restaurants geprobeerd en vonden ze allemaal geweldig. Wat het hotel naar mijn mening misschien kan verbeteren, zijn de opties voor roomservice 's avonds laat, omdat het vrij beperkt is. Zal dit hotel 100% aanbevelen aan iedereen die een 5 sterren kwaliteitservaring op Cyprus wil hebben

Anoniem

31 mei 2022

Echte 5-sterrenervaring. Geweldige architectuur en interieur, indrukwekkende service vanaf het moment dat je het hotel binnenkomt tot je vertrekt. Ontbijt was super, kamers erg mooi met mooie badkamer, prachtig uitzicht en zeer comfortabele bedden. Niets slechts te zeggen over dit hotel!

Bertine

Deel dit hotel