Ayurveda Panchakarma
Heritance Ayurveda Maha Gedara , Beruwela, Colombo, Sri Lanka
2 Volwassenen
Dit verblijf is inclusief volpension
48
Gratis annuleren binnen 48 uur
excl. calamiteitenfonds, boekingskosten en vluchten
Per persoon
Totaal
Heritance Ayurveda Maha Gedara is een serene plek waar u zich in alle rust kunt overgeven aan de liefdevolle handen van de ayurvedische therapeuten.

Ayurveda Panchakarma in Heritance Ayurveda Maha Gedara

Inclusief
Meer reizen naar dit hotel

Puurenkuur voordelen
 • 5% korting bij een verblijf tussen 21 - 27 dagen (deze korting is niet te combineren met andere acties)
 • 10% korting bij een verblijf van 28 dagen of meer (deze korting is niet te combineren met andere acties)
 • Korting voor repeaters:
 • 5% korting op uw derde of vierde bezoek (deze korting is niet te combineren met andere acties)
 • 7,5% korting voor uw vijfde bezoek of meer (deze korting is niet te combineren met andere acties)


Voordat u vertrekt

 • U vindt het protocol van het hotel i.v.m. COVID-19 via deze link
 • Vliegen op: Colombo (CMB)
 • Transfertijd vanaf de luchthaven: Colombo - 90 minuten
 • Check-in tijd 12.00 uur / Check-uit tijd 11.00 uur
 • Late check-uit: tegen toeslag van 50% van de kamerprijs (tot 17.00 uur)
 • Dit is een adults-only hotel
 • Internet: gratis (staat 's avonds en 's nachts uitgeschakeld)
 • Badjas op de kamer: ja
 • Airconditioning: de kamers hebben allemaal airconditioning, echter de Ayurvedische filosofie raadt aan om deze zo min mogelijk te gebruiken.

Internet
Er is wifi in de lobby, en in de bibliotheek is een computer met internet (beide tegen toeslag). De kamers hebben geen bereik.

Paspoort / visum informatie
Voor uw verblijf in Sri Lanka dient u in bezit te zijn van een geldig paspoort dat nog minimaal zes maanden geldig is tot en met de dag van terugkomst in uw land. Kinderen moeten ook hun eigen paspoort of identiteitskaart bij zich hebben, ongeacht de leeftijd.
U heeft tevens voor een verblijf in Sri Lanka een visum nodig. U kunt deze via internet aanvragen: http://www.eta.gov.lk/slvisa Een visum voor een verblijf tot 30 dagen met double entry kost ca.35 USD. Een visum voor kinderen onder de 12 jaar is gratis. Een visum met een verblijf tot 7 dagen met een single entry kost 10 USD. Vaak reizen onze reizigers meer dan 7 dagen, dus dan heeft u een visum nodig van 30 dagen.
Op de link van het visum-aanvraag, vult u uw gegevens in (houd uw paspoort bij de hand!). Heeft u de email met uw visumaanvraag niet ontvangen, check dan ook uw ongewenste email, het kan zijn dat de mail daarin is terecht gekomen. Is hier ook niets binnengekomen, mail dan de afzender van de bevestigingsmail. Er wordt normaliter snel op gereageerd.
Bij aankomst in Sri Lanka, dient u naast uw visum ook een zogenaamd ‘arrival’ kaart in te vullen. Deze zijn te verkrijgen bij de immigratie dienst en worden ter plekke uitgedeeld.
Voor een verblijf in Sri Lanka langer dan 30 dagen dient u contact op te nemen met de ambassade van Sri Lanka om een visum aan te vragen.
Het is uw eigen verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat u geldige reisdocumenten heeft en meeneemt.
Indien u niet de Nederlandse nationaliteit bezit of niet woonachtig bent in Nederland, dient u tevens zelf met de betreffende ambassade of consulaat contact op te nemen om te controleren welke reisdocumenten u nodig heeft.

Vaccinaties en gezondheid
Behalve gezond op reis gaan, wilt u tijdens uw vakantie natuurlijk ook gezond blijven. Voor uw reis naar Sri Lanka zijn inentingen in principe niet verplicht, maar sommige vaccinaties worden wel aanbevolen zoals tegen DTP en Hepatitis A en B.
Wilt u hierover de laatste informatie, informeert u dan bij uw plaatselijke GGD. Vul uw postcode in op GGD.nl en bekijk welke GGD bij u in de buurt zit. Ook de website gezondopreis.nl biedt veel informatie.
Let op: de aanbevelingen hier zijn van algemene aard. De reisbestemming, verblijfsduur, het soort reis, gezondheid/conditie en leeftijd van de reiziger bepalen welke evt. anti-malariamaatregelen en welke vaccinaties nodig zijn. U moet zich persoonlijk laten adviseren over de maatregelen, die voor u belangrijk zijn.

Meer reizen naar dit hotel

Ayurveda
Min. 7 nachten, volpension, ayurveda
Gewichtsverlies
Min. 14 nachten, dagelijks ayurvedabehandelingen
Anti-stress ayurveda
Min.14 nachten, volpension, ayurveda
Immunity Improvement
Min. 14 nachten, volpension, ayurveda