Detox
Svarga Loka Resort , Ubud, Denpasar, Bali (Indonesië)
2 Volwassenen
Dit verblijf is inclusief volpension + kuurprogramma
48
Gratis annuleren binnen 48 uur
excl. calamiteitenfonds, boekingskosten en vluchten
Per persoon
Totaal
Een holistisch paradijs voor levensreflectie en emotioneel helen, gebouwd in de jungle aan een rivieroever op heilige grond met energetische krachten.

Detox in Svarga Loka Resort

Inclusief
Puurenkuur voordelen
  • Gereduceerde prijzen voor alleenreizenden (reeds verwerkt in de prijzen)
  • Gratis luchthaven retourtransfer (bij min. 5 nachten verblijf) (deze kan gedeeld zijn met andere hotelgasten)

Voordat u vertrekt

  • Vliegen op Denpasar (DPS)
  • Transfertijd vanaf de luchthaven: Denpasar is ongeveer 90 minuten
  • Check-in tijd 15.00 uur / Check-uit tijd 11.00 uur 
  • Late check-uit is mogelijk tegen een toeslag en afhankelijk van de beschikbaarheid op dat moment 
  • Huisdieren zijn niet toegestaan
  • Badkleding is verplicht in het zwembad
  • Internet is gratis en beschikbaar
  • Badjassen, badhanddoeken en badslippers bevinden zich op de kamer


Internet
Er is gratis wifi in de gehele accommodatie.

Paspoort / visum informatie
Voor uw verblijf in Indonesië dient u in bezit te zijn van een geldig paspoort dat nog minimaal zes maanden geldig is tot en met de dag van terugkomst in uw land. Kinderen moeten ook hun eigen paspoort of identiteitskaart bij zich hebben, ongeacht de leeftijd.
Voor alle verblijven korter dan 30 dagen, is geen visum vereist (u krijgt gratis een visum on arrival). Voor een verblijf in Indonesië langer dan 30 dagen is een visum nodig, deze dient u voor aankomst in Indonesië aan te schaffen. Indien u niet de Nederlandse nationaliteit bezit of niet woonachtig bent in Nederland, dient u tevens zelf met de betreffende ambassade of consulaat contact op te nemen om te controleren welke reisdocumenten u nodig heeft. Het is uw eigen verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat u geldige reisdocumenten heeft en meeneemt.

Vaccinaties en gezondheid
Behalve gezond op reis gaan, wilt u tijdens uw vakantie natuurlijk ook gezond blijven. Voor uw reis naar Indonesië zijn inentingen in principe niet verplicht, maar sommige vaccinaties worden wel aanbevolen zoals tegen DTP, Hepatitis A en B en buiktyfus. Wilt u hierover de laatste informatie, informeert u dan bij uw plaatselijke GGD. Vul uw postcode in op GGD.nl en bekijk welke GGD bij u in de buurt zit. Ook de website gezondopreis.nl biedt veel informatie.
Let op: de aanbevelingen hier zijn van algemene aard. De reisbestemming, verblijfsduur, het soort reis, gezondheid/conditie en leeftijd van de reiziger bepalen welke evt. antimalariamaatregelen en welke vaccinaties nodig zijn. U moet zich persoonlijk laten adviseren over de maatregelen, die voor u belangrijk zijn.