Puurenkuur, Wellness Reizen Wereldwijd
 
Soort reis

Fango


Fango is vulkanische modder vermengd met thermaal water. Het wordt verwarmd op het lichaam aangebracht wat de bloedsomloop stimuleert. De helende kracht van de vulkanische mineralen maakt de spieren en het bindweefsel soepeler en verlicht de pijn.
Lees meerFilter de reizen op

Ontdek hier alle Fangokuren reizen

Grand Hotel Trieste & Victoria | Officieel Verkooppunt Benelux
4 reviews
Abano, Venetië, Italië
Grandeur en elegantie in een hotel met eersteklas wellnessfaciliteiten inclusief vijf thermische baden en fraaie tuinen in de autovrije zone van kuurplaats Abano Terme. lees meer
Puurenkuur extra’s
Afhankelijk van de geboekte reis:
Abano Grand Hotel***** | Officieel Verkooppunt Benelux
6 reviews
Abano, Venetië, Italië
Het enige luxe vijfsterrenhotel in dé kuurplaats van Italië: Abano Terme. Een familiehotel met een moderne, thermale spa voor klassieke fangokuren en innovatieve beauty- en anti-aging behandelingen. lees meer
Puurenkuur extra’s
Afhankelijk van de geboekte reis:
Niet gevonden waar u naar zocht? Bel +32 (0)380 80 986 voor meer informatie!
Fango-kuur wellness vakantie

Heeft u last van reumatoïde artritis, artrose of de ziekte van Bechterew? Van fybromyalgie, osteoporose of jicht? Of kampt u met een blessure die herstel vergt? In dat geval kan een fango-kuur helpen. Het is een ondersteunende warmtetherapie met een lange traditie. Als onderdeel van een wellnessvakantie of kuurreis, is het een aanvulling op een ontspannende reis. U verblijft in een luxe kuuroord of wellness resort, geniet van lekker en gezond eten, fijne behandelingen, rust en comfort. En ondertussen maakt fango het tot een kuurreis die u zal verlichten van pijn en fysiek ongemak.  

Wat is een fango-kuur wellness vakantie? 

Fango is vulkanische modder vermengd met thermaal water. De modder bestaat uit mineralen die een sterk reinigende en stimulerende werking hebben. Als die verwarmd, 42 tot 45 °C, in contact komt met het lichaam, stimuleert dat de bloedsomloop. Gebruikt in een pakking of bad, wordt de helende kracht van de vulkanische mineralen en het thermale water via de poriën geabsorbeerd. Dat maakt de spieren en het bindweefsel soepeler en verlicht de pijn. Bovendien werkt fango ontgiftend bij gewrichtsaandoeningen of reumatische pijn. Tijdens een fango kuurreis maken fango-behandelingen deel uit van het wellness arrangement.