Persinformatie

Puurenkuur heeft in de afgelopen jaren een prachtig reisaanbod bij elkaar gebracht voor iedereen die van kuren en wellness houdt, in Nederland én België. We streven diversiteit na, zodat iedereen in het reisaanbod iets kan vinden wat hem/haar aanspreekt. Van korte, betaalbare weekenden tot top of the bill chique health resorts. Van een yogaweekend in Nederland tot een uitgebreide stressmanagementreis naar Thailand. Van een ‘leer-beter-slapen’-reis tot een digitale detox midden in de natuur. Inmiddels hebben we bij duizenden klanten een bijdrage kunnen leveren aan een ontspannen gevoel.

Geïnteresseerd in de werkwijze van Puurenkuur? Wilt u weten hoe we al deze relaxplekken in de wereld vinden? Hoe we de kwaliteit waarborgen in het enorme aanbod van wellness- en kuurhotels wereldwijd? Wat de laatste trends zijn op het gebied van wellness? Laat het ons weten. Dan bekijken we samen wat de mogelijkheden zijn die wij hebben voor u, als journalist of redacteur, om een mooi verhaal te schrijven.

Ook bent u van harte welkom op een van onze events die we een paar keer per jaar organiseren. Tijdens deze workshops (vaak in de avond of in het weekend) praten we u helemaal bij over de laatste trends wereldwijd en delen we opvallend nieuws op wellness- en kuurgebied. U kunt luisteren naar inspirerende lezingen van experts en deskundigen uit binnen- en buitenland. En u kunt meteen kennismaken met ons bedrijf, onze medewerkers, en ontvangt een persmap met high-res beeld, vrij voor gebruik.

Wilt u graag door ons op de hoogte worden gehouden en elke maand een persbericht ontvangen?
Neem contact op met oprichter/CEO Marleen van Griensven.
E-mail: marleen@puurenkuur.nl. Of bel: +32 (0)380 80 986.