Onze docenten en coaches

Puurenkuur organiseert al jaren met succes retreats. Deze worden begeleid door een vast, ervaren team van yoga-, pilates-, en fitnessdocenten en -coaches. Lees hier wie ze zijn, wat hun specialisme is, én waar ze te vinden zijn. Onder het kopje Vertrekdata retreats vermelden we bij elke groepsreis welke docent(e) de reis begeleidt.

Nannet
Lifestylecoach & Pilatesdocente

Levenslessen! Meer kracht, bewustzijn en plezier is écht mijn motto. Ik doe dat door middel van pilates, Fitwalking, NanChi, reiki, ‘Lichter hoofd’-sessies, ‘Vind je passie & je business’-workshops en nog veel meer.
Sylvia Olde Scholtenhuis
Yoga- & Meditatiedocente

Combinatie van Raja yoga, Chakra yoga en Hatha yoga, met daarin meditatie en mantrazang waarin het denken tot rust wordt gebracht.
Els Dourleijn
Hatha & Critical alignment yogadocent

Hatha yoga met elementen van Critical alignment yoga.
Detoxcoach, Yogadocente & TCM Expert

Mijn yogalessen zijn alignment based, gebaseerd op de kennis van B.K.S. Iyengar met al zijn therapeutische effecten.
Ying & Yang yoga

Mijn lessen zijn een combinatie van alles wat ik geleerd heb. De meditatie is net zo belangrijk als de ademhaling en de bewegingen die we uitvoeren. Alles draait om het voelen en naar binnen gaan.
Monique Oudejans-Opreij
Hatha yogadocente gecombineerd met andere stijlen

Hatha yoga, stijl en intensiteit pas ik aan op basis van de behoeften van de groep. Vinyasa flow, power yoga, yin en yoga nidra kunnen de basislessen Hatha yoga afwisselen.
Saskia Hofstede
Hatha yoga- & pilatesdocente

Hatha yoga en sport docente. Gasten zeggen dat m'n yogalessen vrij actief zijn, maar door de toevoeging van mindfulness en meditatie oefeningen, zijn de lessen goed gebalanceerd.
Detoxcoach & Yogadocente

Detox coach, Yin yoga, Hatha yoga, Power/Flow yoga
Yin Yogadocente

Mijn doel is een sfeer te creëren waarbij je helemaal tot je zelf kunt komen door middel van Yin Yoga
Vinyasa, Yin en Restorative yoga

Rustige vinyasa yogalessen met invloeden uit yin - en restorative yoga.
Dru & Hatha yogadocente

Ik geef Dru yoga, een zachte hedendaagse vorm van yoga die zijn oorsprong vindt in Hatha yoga. Ik daag mensen uit om de verbinding met zichzelf te voelen.
Do-In Yogadocent & Voeding expert

Voor Puurenkuur begeleid ik ouders en hun kinderen naar een meer vitaal en ontspannen leven. Via de 5 elementen, ademhaling, water, voeding, beweging en ritme, breng ik de balans terug.

Lilian geeft hoofdzakelijk Hatha yoga in combinatie met oefeningen uit andere vormen van yoga. Ze was al jaren bezig met Yoga en de achterliggende filosofie.