Soort reis

Waar gaat u naartoe?

Benelux

Luxe wellnesshotels, kuuroorden en retraites in Nederland. Puurenkuur biedt een groot aanbod van Yoga-, Detox-, Pilates en Mindfulness retreats. Dé specialist sinds 2005.
Nederland
Ontdek

Europa

Ontdek het mooiste van Mallorca en Ibiza met onze selectie van kleinschalige retreats, luxe wellnesshotels en Health Spa’s bij de retreatspecialist Puurenkuur sinds 2005.
Balearen eilanden
Ontdek
Luxe wellnesshotels, spavakantie en retreats in Cyprus. Puurenkuur biedt een groot aanbod van kuurreizen en wellnessvakanties in Cyprus. Dé specialist sinds 2005.
Cyprus
Ontdek
Ontdek onze yoga retreaats, luxe wellnesshotels en medische spa's op de Canarische eiland. We bieden surf en yoga retreats, detoxvakanties luxe spa hotels op Tenerife, Lanzarote en Fuerteventura.
de Canarische Eilanden
Ontdek
Duitsland
Duitsland
Ontdek
Ontdek onze selectie van kuurreizen en thalassovakanties in Frankrijk, met onze selectie van Thalasso-hotels, luxe boetiekhotels en yogaretreats.
Frankrijk
Ontdek
Ontdek Griekenland: luxe wellnessreizen, yoga retraites en holistische health resorts in een mediterraan klimaat
Griekenland
Ontdek
Ontdek het beste kuuraanbod in Hongarije met geneeskrachtige minerale baden in hoogwaardige kuurhotels, yogaretreats, spirituele boetiekhotels en luxe hotels met spa #HongarijeWellness#kuren
Hongarije
Ontdek
Luxe spahotels, wellnesshotels en retreats in Italië. Puurenkuur biedt een groot aanbod van kuurreizen en wellnessvakanties in Italië. Dé specialist sinds 2005.
Italië
Ontdek
Ontdek de beste Ayurvedavakanties, Yoga Retreats en Luxe wellnesshotels met spa op Madeira bij Puurenkuur, de specialist sinds 2005.
Madeira
Ontdek
Zoek in onze selectie van luxe wellnesshotels, retreats en kuuroorden in Oostenrijk. Retreats met Ayurveda, yoga, detox, stressmangement of innerlijke balans op Puurenkuur, specialist sinds 2005.
Oostenrijk
Ontdek
Ontdek de beste wellnesshotels en retreats, medische spas, mental balance centers, en luxe spahotels in Portugal bij Puurenkuur, het platform voor ontspanning, gezondheid en wellness sinds 2005.
Portugal
Ontdek
De beste luxe wellnesshotels, ayurveda en yoga retreats en kuuroorden in het groene Slovenië, No 1 bestemming in duurzaam en ecotoerisme.
Slovenië
Ontdek
Ontdek het mooiste van Spanje met onze selectie van retreats, luxe wellnesshotels en medische destination spas in Spanje op ons platform van ontspanning, gezondheid en wellness. De specialist Sinds 2005.
Spanje
Ontdek
Luxe wellnesshotels en retreats in Turkije - Boek uw reteat of wellnessvakantie bij Puurenkuur, hét reisplatform voor ontspanning, gezondheid en wellness sinds 2005.
Turkije
Ontdek
De mooiste luxe wellnesshotels, kuurreizen en detoxretreats in Zwitserland vindt u bij Puurenkuur, het platform voor ontspanning, gezondheid en wellness sinds 2005.
Zwitserland
Ontdek

Azië

Ontdek onze luxe  retreaats, wellnesshotels en health spa’s in Bali. Zorgvuldig geselecteerd, persoonlijk advies en op maat gemaakt.
Bali (Indonesië)
Ontdek
Bhutan
Ontdek
Ontdek onze luxe  ayurveda retreaats, luxe wellnesshotels en pachakarma resorts in India. Zorgvuldig geselecteerd, persoonlijk advies en op maat gemaakt.
India
Ontdek
Malediven
Malediven
Ontdek
Maleisië
Ontdek
Nepal
Ontdek
Grootste aanbod van Kuur-, Wellness- en Spa reizen en vakanties in Sri Lanka • Specialisten met kennis van zaken • Duizenden tevreden klanten • Luxe Locaties voor een Scherpe Prijs
Sri Lanka
Ontdek
Ontdek onze luxe yoga retreaats, wellnesshotels en health spa’s in Thailand. Zorgvuldig geselecteerd, persoonlijk advies en op maat gemaakt.
Thailand
Ontdek
Vietnam
Ontdek

Afrika

Ontdek het mooiste van Marokko met onze selectie van Thalasso-hotels, Yoga en surf retreats en luxe boetiekhotels.
Marokko
Ontdek
Mauritius
Ontdek

Midden-Oosten

De mooiste spa’s, gezondheidsvakanties en wellnessreizen naar Ajman. Puurenkuur biedt een groot aanbod van wellnesshotels en medische spa’s in Ajman. Dé specialist sinds 2005 · Tevreden klanten· Expertadvies · Aanbiedingen · Loyalty programma.
Ajman (VAE)
Ontdek
De beste retreats, kuuroorden en wellnesshotels in Jordanië
Jordanië
Ontdek
Oman
Ontdek
Qatar
Ontdek

Midden-Amerika

Wellness in Costa Rica - wellbeing holidays
Costa Rica
Ontdek
Mexico
Ontdek

Kwaliteit vóór alles: we hebben al onze bestemmingen zelf getest

Puurenkuur heeft als missie: mensen helpen bij het (terug)vinden van ontspanning. Zowel fysiek als mentaal. Ons aanbod is wereldwijd, dichtbij of juist ver weg: Nederland. Europa. Afrika. Azië. Amerika. Het is onze passie steeds weer nieuwe plekken te vinden, waar de focus op ontspanning en gezondheid ligt. Plekken waar u écht kunt opladen. Waar u kunt werken aan een specifiek doel. Waar gezonde voeding, (holistische) sportactiviteiten, coaching en ontspannende behandelingen centraal staan. We zijn op elke plek geweest en geven een advies op maat, waarin we luisteren naar uw wensen. Zodat u met een gerust hart uw droomvakantie bij ons kunt boeken. We staan voor service, zekerheid en hebben inmiddels jarenlange ervaring, en bieden net dat beetje meer. Bij onze reizen krijgt u namelijk iets extra’s, zoals een gratis spa-voucher, een upgrade of extra korting op de prijzen. Zo zijn we op alle fronten van toegevoegde waarde voor u.

Marleen
Oprichter Puurenkuur