Wellnessreizen Mexico

Siesta & Sunshine

De beste wellnesshotels, boetiek retreats en eeuwenoude therapieën in Mexico. Met een warm klimaat gedurende bijna het gehele jaar, uitgestrekte stranden, heerlijk eten en een eeuwenoude geschiedenis, is het geen wonder dat Mexico een van de beste vakantiebestemmingen is. Elke regio in Mexico heeft z’n eigen verhaal en bijzonderheden: van de bruisende metropool Mexico-Stad tot de witte zandstranden van Tulum, de tradities van de Indigenas in San Cristóbal tot de beboste bergen van de Sierra Norte. Een wellness of kuurreis in Mexico kan in alle varianten: of het nu een adults-only luxe hotel is in Puerto Vallarta, een kleinschalig boetiekretreat in de jungle waar met eeuwenoude tradities wordt gewerkt of een destination spa aan de mooie zandstranden van Playa del Carmen.
Lees meer

Puurenkuur selectie

Wellness Magazine

Alle bestemmingen & inspiratieFilter de reizen op

Ontdek hier alle reizen in Mexico

Palmaïa - The House of AïA
Playa del Carmen, Mexico
Het holistische toevluchtsoord Palmaia is de perfecte plek voor een gezonde all-inclusive vakantie op een exotische plek in de Mexicaanse Caraïben. lees meer
Puurenkuur voordelen
Afhankelijk van de geboekte reis:
  • Gratis spa-giftvoucher ter waarde van € 100 per kamer
All-inclusive verblijf
Min. 1 nacht, All-Inclusive, activiteiten
Niet gevonden waar u naar zocht? Bel +32 (0)380 80 986 voor meer informatie!
De beste wellnesshotels, boetiek retreats en eeuwenoude therapieën in Mexico.

Met een warm klimaat gedurende bijna het gehele jaar, uitgestrekte stranden, heerlijk eten en een eeuwenoude geschiedenis, is het geen wonder dat Mexico een van de beste vakantiebestemmingen is. Elke regio in Mexico heeft z’n eigen verhaal en bijzonderheden: van de bruisende metropool Mexico-Stad tot de witte zandstranden van Tulum, de tradities van de Indigenas in San Cristóbal tot de beboste bergen van de Sierra Norte. Een wellness of kuurreis in Mexico kan in alle varianten: of het nu een adults-only luxe hotel is in Puerto Vallarta, een kleinschalig boetiekretreat in de jungle waar met eeuwenoude tradities wordt gewerkt of een destination spa aan de mooie zandstranden van Playa del Carmen.