Wilt u graag stoppen met Roken? Een wellness reis met een speciaal Stoppen met roken arrangement kan precies zijn wat u nodig heeft. Is het iets voor mij? U leest er hier alles over...
Lees meer

Insiders tips

Stoppen met roken op reis

Ilse ging u voorFilter de reizen op

Ontdek hier alle Stop met roken reizen

SHA Wellness Clinic
35 reviews
El Albir, Alicante, Spanje
Oosterse benaderingen komen in SHA Wellness Clinic samen met westerse visies op gezondheid en welzijn. En dat onder een weldadig, super-de-luxe, modern dak. lees meer
Puurenkuur extra’s
Afhankelijk van de geboekte reis:

  • Gratis welkomstmassage (50 minuten) per persoon
  • Gratis early check-in / late check-uit (o.b.v. beschikbaarheid bij aankomst)
  • Gratis kamer upgrade (indien beschikbaar bij aankomst) 
  • Gratis enkele transfer van luchthaven (t.w.v. € 130) 
  • Bij een verblijf van min. 14 nachten: Gratis retour transfer van luchthaven (t.w.v. € 260)
Alle extra's zijn geldig bij een minimaal verblijf van 7 nachten i.c.m. een 7 nachten spaprogramma tenzij anders vermeld. 
Niet gevonden waar u naar zocht? Bel +32 (0)380 80 986 voor meer informatie!
Stoppen met roken wellness vakantie

Niemand hoeft u te vertellen dat het slecht is voor uw gezondheid. Of dat het een hoop geld kost. Of dat het een opluchting is om niet meer verslaafd te zijn. De meeste rokers willen ook wel stoppen, maar hoe? Een wellness reis met een speciaal Stoppen met roken arrangement kan precies zijn wat u nodig heeft. Want op vakantie komt u niet in de situaties terecht waarin u normaal naar een sigaret zou grijpen. Daarbij wordt u gesteund in uw poging tot stoppen door het team van specialisten dat voor u klaarstaat. Bovendien verblijft u ondertussen in een wellness resort of luxe kuuroord waar u geniet van behandelingen, rust en gezond eten. Van zon, zee en beweging. Deze factoren maken stoppen met roken tijdens een kuurreis makkelijker. En dus de kans dat u slaagt groter.

Wat is een stoppen met roken wellness vakantie? 

Een stoppen met roken wellness vakantie staat in het teken van het doorbreken van de verslaving. U volgt een speciaal samengesteld programma dat u helpt om die sigaret voortaan niet meer op te steken. Zo’n wellness arrangement bestaat meestal uit ontspannende behandelingen, coaching sessies, acupunctuur en gezonde voeding. Er wordt gebruikt gemaakt van oosterse holistische methodes zoals acupunctuur, tai chi, qi gong, yoga en ayurveda. Maar daarnaast kunt u ook rekenen op westers georiënteerde medische begeleiding. Longfunctieonderzoek bijvoorbeeld, of een hartfilmpje en zuurstofsessies. Ook is er aandacht voor de cosmetische kant, zoals het verwijderen van nicotineaanslag op uw tanden.

Voor wie is een stoppen met roken wellness vakantie?  

Door zowel lichamelijk als geestelijk aan uzelf te werken tijdens een stoppen met roken wellnessvakantie, is de impact van deze stoppoging veel groter. U ervaart al tijdens de reis wat een verschil het maakt als u niet meer rookt. Hoeveel fítter u zich voelt. Hoeveel meer lúcht u heeft. Hoe u beter ruikt. Hoe lekkerder eten smaakt. En het belangrijkste: u bent van uw verslaving verlost. Het gevoel van vrijheid dat u daardoor beleeft, is vaak de belangrijkste motivatie om het thuis vol te houden. En in de meeste gevallen lukt dat ook. Dat maakt een stoppen met roken wellness vakantie tot de ideale reis voor iedereen die wel wil stoppen, maar daarin tot nu toe steeds niet slaagde. Leest u hier het persoonlijk verslag van Ilse de Koning die een stoppen met roken wellness vakantie boekte.