Soort reis

Luxe wellnesshotels in Vietnam

Een droombestemming...

Bent u op zoek naar een luxe wellnessvakantie in Vietnam? Ontdek de beste wellnesshotels en retreats in Vietnam bij Puurenkuur, hét reisplatform voor ontspanning, gezondheid en wellness. Kuur- en wellnessreizen naar Vietnam bloeien op dankzij het groeiend aantal luxe wellnesshotels. Vietnam’s landschap is heel veelzijdig. Prachtige stranden aan de lange kustlijn, de bergen in het noorden en het watergebied in het zuiden. In Vietnam is een hele reeks aan ancient healing therapieen, zoals acupunctuur en kruidengeneeskunde, geïntroduceerd ten tijde van de Chinese bezetting. Tel daarbij op de fleurige markten, groene rijstterrassen, pagodes, tempels en een indrukwekkende geschiedenis. Vergeet niet de Vietnamese keuken, wereldwijd alom geprezen. Luxe wellnessresorts zoals TIA Wellness Resort (in Da Nang - het eerste Spa-inclusive resort!) of Six Senses hotels bieden yoga, meditatie en holistische behandelingen. Combineer ontspanning met cultuur en avontuur, dat maakt Vietnam een aantrekkelijke wellnessbestemming voor holistische gezondheid en welzijn.
Lees meer

Insiders tips

TIA
Blog: TIA Mindfully Mooi
Happy in Shape goes Ayurveda
Blog: Bucketlist bestemmingen
Mooiste stranden
Blog: Mooiste stranden

Filter de reizen op


Ontdek hier alle reizen in Vietnam

TIA Wellness Resort
5
TIA Wellness Resort, Vietnam
Zoveel behandelingen als u maar wilt zonder ook maar iets extra’s te betalen. Het luxe all-inclusive wellnessresort TIA Wellness Resort is pure verwennerij.
14 reviews
Niet gevonden waar u naar zocht? Bel +32 (0)380 80 986 voor meer informatie!

Luxe wellnesshotels en retreats in Vietnam

Bent u op zoek naar een luxe wellnessvakantie in Vietnam? Ontdek de beste wellnesshotels en retreats in Vietnam bij Puurenkuur, hét reisplatform voor ontspanning, gezondheid en wellness. Kuur- en wellnessreizen naar Vietnam bloeien op dankzij het groeiend aantal luxe wellnesshotels. Vietnam’s landschap is heel veelzijdig. Prachtige stranden aan de lange kustlijn, de bergen in het noorden en het watergebied in het zuiden wisselen elkaar af. In Vietnam is een hele reeks aan ancient healing therapieen, zoals acupunctuur en kruidengeneeskunde, geïntroduceerd ten tijde van de Chinese bezetting. Tel daarbij op de fleurige markten, groene rijstterrassen, pagodes, tempels en een indrukwekkende geschiedenis. Vergeet niet de Vietnamese keuken, wereldwijd alom geprezen. Luxe wellnessresorts zoals TIA Wellness Resort (in Da Nang - het eerste Spa-inclusive resort!) of Six Senses hotels (ten zuiden) bieden yoga, meditatie en holistische behandelingen. Combineer ontspanning met cultuur en avontuur, dat maakt Vietnam een aantrekkelijke wellnessbestemming voor holistische gezondheid en welzijn.

Vijfsterren luxe in het spa-inclusive resort TIA Wellness Resort in Da Nang

Puurenkuur biedt een mooie bestemming aan in Vietnam: TIA Wellness Resort. Dit luxe wellnesshotel ligt aan het parelwitte strand van My Khe. Het bruisende plaatsje Da Nang is vlakbij. En Hoi An, UNESCO Werelderfgoed, ligt op twintig minuten afstand. In een unieke setting met een eigen karakter combineert Tia natuur, stad en cultuur. Sommige wellness resorts maken het weleens mooier dan de werkelijkheid. Veelbelovende foto’s van serene yogasessies op prachtige verlaten stranden, gezond eten waarvan het water je in de mond loopt, en luxe modern suites. Een goede fotograaf veroorzaakt zo soms een lichte teleurstelling bij het zien van de werkelijkheid. Hier niet. TIA Wellness Resort is echt zo mooi als op de foto’s. Hier kunt u zich grenzeloos tegoed doen aan massages, scrubs en therapieën. Dit is het eerste hotel wereldwijd dat een zogenaamde ‘spa all-inclusive’ concept aanbiedt: bij de nachtprijs zijn ook de maaltijden, diverse holistische activiteiten, buitenactiviteiten, wandelingen, excursies en kuurprogramma inbegrepen. Elke dag staat in het teken van een ander thema. Feel free. Eat well. Get social. Act mindfully. Open your mind. Be active. Enjoy nature. Mooie plek voor stellen, maar óók voor alleenreizenden. Het strand van My Khe beach is paradijselijk en prijkt regelmatig bovenaan de lijst van mooiste stranden ter wereld. Het kilometerslange strand is perfect voor joggen, power walking of een ontspannen middagwandeling. Dat UNESCO Werelderfgoed stad Hoi Ann makkelijk bereikbaar is per shuttlebus van Fusion Maia is een absolute toegevoegde waarde. Breng er een middag en avond door en ontdek de musea, winkels en restaurants. Fusion Maia heeft er zelfs een café waar u gratis fietsen kunt lenen. Zo geeft u uw bezoek een echt Vietnamees tintje. Lees het hele blog over TIA hier.

Luxe wellnesshotels Six Senses in Vietnam

De Six Senses keten biedt diverse hotels aan in Vietnam. Wij informeren u er graag over.

Six Senses Ninh Van Bay

Gelegen in Ninh Van Bay, is dit resort alleen per boot bereikbaar en biedt het adembenemende uitzichten op de Oost-Vietnamzee. Het beschikt over privévilla's met dompelbaden, een bekroonde spa en diverse wellness- en duurzaamheidsprogramma's. Het resort benadrukt een combinatie van ontspanning en avontuur en biedt activiteiten zoals yoga, wandelen en watersporten.

Six Senses Con Dao

Gelegen op de Con Dao-archipel, biedt dit resort een prachtige locatie aan het strand, omgeven door tropische bossen. Bekend om zijn eigentijdse design en toewijding aan duurzaamheid, biedt Six Senses Con Dao luxe villa's, een holistische spa en wellnesservaringen, waaronder yoga, meditatie en holistische behandelingen. Het resort richt zich ook op mariene conservatie en biedt activiteiten zoals snorkelen, duiken en eilandexcursies. Beide resorts staan bekend om hun uitzonderlijke service, toewijding aan milieuduurzaamheid en uitgebreide wellnessaanbod.

Een wellnessvakantie naar Vietnam is uniek. Droomt u van zen-momenten en wilt u eens wat anders? Onze wellness reisspecialisten helpen u met plezier en boeken graag uw ticket naar deze droombestemming!