Hoteldetails

Exclusieve aandacht voor uw gezondheid en een individueel afgestemd wellnessprogramma. In het luxe COMO Shambhala Estate komt dat met een persoonlijke touch.

Hier gaat u naartoe
Met alleen vogels en het geluid van de rivier die de stilte doorbreken, waant u zich in COMO Shambhala Estate in de jungle. Toch ligt het stadje Ubud vlakbij. Een rit van 20 minuten door rijstvelden, en u bevindt zich in Bali’s levendige, culturele midden. Vanaf Amsterdam: ca. 16 uur vliegen Denpasar luchthaven: ca. 100 minuten rijden

Mogen we u enthousiast maken?
Totale stilte, op het geluid van vogels en de rivier na… het lijkt het eind van de wereld te zijn. COMO Shambhala Estate, ‘verstopt’ in het adembenemende Balinese groen, is een van de tóp vijfsterren-wellnessresorts in Azië. Verwacht comfort. Gezond en licht eten (alles organisch). Een zeer persoonlijke benadering. Maar boven alles: de beste programma’s. Kies ayurveda, burn-out, detox, fitness of wellness.

Speerpunten


Wellnessprogramma's

Belangrijk

  • Vliegen op: Denpasar (DPS)
  • Transfertijd vanaf de luchthaven: Denpasar - 100 minuten
  • Check-in tijd: 14.00 uur / Check-uit tijd: 12.00 uur   
  • Late check-uit: tegen toeslag van 50% van de kamerprijs (tot 17.00 uur)  
  • Dit is een adults-only hotel  
  • Internet: gratis


Paspoort / visum informatie

Vaccinaties en gezondheid

Kamers

Over het terrein verspreid liggen verschillende residenties en villa’s met elk 3 of 4 kamers. Elke kamer heeft airco, een tv, dvd-speler, kluisje en yogamat. De natuurlijke COMO Shambhala spa-producten zijn een leuk extraatje.

Garden Room
COMO Shambhala Estate
Terrace suite
COMO Shambhala Estate
COMO Shambhala Suites
COMO Shambhala Estate

Video

Reiservaringen


3 november 2012

Ontdek COMO Shambhala

Exclusieve omgeving, adembenemend mooie natuur, vriendelijke service, heerlijk eten, aandacht voor details, alles in harmonie! We hebben enorm van ons verblijf genoten!

Katelijne Lecleir

27 juli 2012

Ontdek COMO Shambhala

ben maar 1 nacht geweest..... te kort.... PRACHTIG hotel met super service, spectaculaire zichten !!! hoop volgend jaar terug en langer!!! heb wel geen spa behandeling laten doen, moest wel invullen ....

Kathleen Smits

1 juli 2012

Ik vond het resort prachtig, midden in de rijstvelden, in de natuur vlakbij Ubud. Alleen dat was al erg rustgevend. Bijna ging het mis met de transfer bij aankomst, maar het bleek dat de chauffeur op een ander punt wachtte dan ik. Gelukkig snel opgelost, want na een vermoeiende vlucht wilde ik niet nog langer wachten.

Como shambala heeft een uitgekiend detox programma. heb ervan genoten, van de vriendelijke mensen daar (had een voet ontstoken en is uitstekend opgelost aldaar), van de massages en met name de yoga in de ochtend. Aanrader! Kan er weer even tegen.

Nanne Knijnenburg

Deel dit hotel