Panchakarma Preventie
Lotus Villa , Ahungalla, Colombo, Sri Lanka
2 Volwassenen
Dit verblijf is inclusief volpension en behandelingen
48
Gratis annuleren binnen 48 uur
excl. calamiteitenfonds, boekingskosten en vluchten
Per persoon
Totaal
Lotus Villa is een kleinschalig ayurvedaresort waar contact leggen met andere kuurgasten heel makkelijk is. Dat maakt het perfect geschikt voor alleenreizenden.

Panchakarma Preventie in Lotus Villa

Inclusief
 • Wel zo makkelijk: Gratis retourtransfer luchthaven Sri Lanka - hotel!  
 • Verblijf op basis van volpension (vegetarisch) inclusief ayurvedische drankjes
 • Gratis water en ayurvedakruidenthee
 • Persoonlijk consult en diagnose door de Ayurveda-arts, bij aanvang, tijdens en na afloop van de kuur (aanvangsdiagnose, bepaling van Dosha type en opstellen van het individuele behandel- en voedingsplan). U staat gedurende de gehele kuur onder controle van de ayurveda-arts
 • Persoonlijk op u afgestemd Ayurveda kuur met circa 3 a 4 behandelingen per dag variërend van hoofd-, rug- en lichaamsmassages, gezichtsmassages, Shirodhara, stoom- en bloembaden. 
 • Gratis deelname aan de weekactiviteiten. Per week: 7x yoga in 6 dagen, 2x tai chi en 1x kookworkshop. Verder: lezingen over voeding en ayurveda, avondentertainment zoals dansers en muziekoptredens. 
 • Kruidenmedicijnen naar voorschrift van de arts
 • badhanddoeken en ayurveda sarong bevinden zich op de kamer
 • Gratis WIFI in het gehele resort

Let op! Dit programma is gebaseerd op de Panchakarmakuur Preventie met circa 3 - 4 behandelingen per dag. Wilt u een intensiever ayurvedaprogramma, kies dan voor de Panchakarma Rehabilitation kuur met ongelimiteerd aantal ayurvedabehandelingen en kruidenmedicijnen.

Meer reizen naar dit hotel

Puurenkuur extra’s
 • Retourtransfer Colombo luchthaven - Lotus Villa
 • Vroegboekkorting

Voordat u vertrekt

 • Vliegen op: Colombo (CMB) 
 • Transfertijd vanaf de luchthaven: Colombo - 100 minuten 
 • Check-in tijd 12.00 uur / Check-uit tijd 11.00 uur 
 • Indien beschikbaar, kunt u direct bij aankomst inchecken, en langer gebruik maken van uw kamer bij uitcheck. Dit is helemaal afhankelijk van de bezetting in het hotel. 
 • Internet: gratis 
 • Badhanddoeken en een sarong bevinden zich op de kamer 
 • Airconditioning: geen van de kamers beschikt over airconditioning, er is wel een plafond-ventilator. Er is tevens geen televisie noch telefoon


Internet
In het hele resort is er gratis internet. In de kamers is het bereik soms minder goed.

Paspoort / visum informatie
Voor uw verblijf in Sri Lanka dient u in bezit te zijn van een geldig paspoort dat nog minimaal zes maanden geldig is tot en met de dag van terugkomst in uw land. Kinderen moeten ook hun eigen paspoort of identiteitskaart bij zich hebben, ongeacht de leeftijd.
U heeft tevens voor een verblijf in Sri Lanka een visum nodig. U kunt deze via internet aanvragen: http://www.eta.gov.lk/slvisa Een visum voor een verblijf tot 30 dagen met double entry kost ca.35 USD. Een visum voor kinderen onder de 12 jaar is gratis. Een visum met een verblijf tot 7 dagen met een single entry kost 10 USD. Vaak reizen onze reizigers meer dan 7 dagen, dus dan heeft u een visum nodig van 30 dagen.
Op de link van het visum-aanvraag, vult u uw gegevens in (houd uw paspoort bij de hand!). Heeft u de email met uw visumaanvraag niet ontvangen, check dan ook uw ongewenste email, het kan zijn dat de mail daarin is terecht gekomen. Is hier ook niets binnengekomen, mail dan de afzender van de bevestigingsmail. Er wordt normaliter snel op gereageerd.
Bij aankomst in Sri Lanka, dient u naast uw visum ook een zogenaamd ‘arrival’ kaart in te vullen. Deze zijn te verkrijgen bij de immigratie dienst en worden ter plekke uitgedeeld.
Voor een verblijf in Sri Lanka langer dan 30 dagen dient u contact op te nemen met de ambassade van Sri Lanka om een visum aan te vragen.
Het is uw eigen verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat u geldige reisdocumenten heeft en meeneemt.
Indien u niet de Nederlandse nationaliteit bezit of niet woonachtig bent in Nederland, dient u tevens zelf met de betreffende ambassade of consulaat contact op te nemen om te controleren welke reisdocumenten u nodig heeft.

Vaccinaties en gezondheid
Behalve gezond op reis gaan, wilt u tijdens uw vakantie natuurlijk ook gezond blijven. Voor uw reis naar Sri Lanka zijn inentingen in principe niet verplicht, maar sommige vaccinaties worden wel aanbevolen zoals tegen DTP en Hepatitis A en B.
Wilt u hierover de laatste informatie, informeert u dan bij uw plaatselijke GGD. Vul uw postcode in op GGD.nl en bekijk welke GGD bij u in de buurt zit. Ook de website gezondopreis.nl biedt veel informatie.
Let op: de aanbevelingen hier zijn van algemene aard. De reisbestemming, verblijfsduur, het soort reis, gezondheid/conditie en leeftijd van de reiziger bepalen welke evt. anti-malariamaatregelen en welke vaccinaties nodig zijn. U moet zich persoonlijk laten adviseren over de maatregelen, die voor u belangrijk zijn.

Meer reizen naar dit hotel