Ayurveda
Nikki's Nest , Trivandrum, India
2 Volwassenen
Dit verblijf is inclusief ayurveda volpension
48
Gratis annuleren binnen 48 uur
excl. calamiteitenfonds, boekingskosten en vluchten
Per persoon
Totaal
Een kleinschalig ayurvedaresort met yoga en meditatie gerund door bevlogen, ecologische pioniers in een tropisch paradijs aan de Indische Oceaan.

Ayurveda in Nikki's Nest

Inclusief
 • Wel zo makkelijk: Gratis retourtransfer luchthaven Trivandrum - hotel
 • Verblijf op basis van ayurvedisch volpension (vegetarisch) inclusief ayurvedische drankjes
 • Persoonlijk consult en diagnose door de ayurveda-arts, bij aanvang, tijdens en na afloop van de kuur (aanvangsdiagnose, bepaling van dosha type en opstellen van het individuele behandel- en voedingsplan). U staat gedurende de gehele kuur onder controle van de ayurveda-arts
 • Dagelijks ayurveda behandelingen (circa 2 uur per dag)*
 • Dagelijks ayurvedische kruidensupplementen conform voorschrift van de arts
 • Dagelijks yoga en meditatie
 • Deelname aan de activiteiten en workshops zoals kookdemonstraties, culturele dans/muziekshows etc.) afhankelijk van beschikbaarheid
* Duur en hoeveelheid van de behandelingen is afhankelijk van het persoonlijk dokter's advies en het plan wat daaruit voortvloeit.

Meer reizen naar dit hotel

Puurenkuur extra’s
 • Gratis nachten! 
 • 14=13, geldig voor een verblijf in april, mei, augustus, september en oktober 2022
 • 14=12, geldig voor een verblijf in juni en/of juli 2022
 • Voor terugkerende gasten (voor de tweede keer): gratis Back Water excursie OF city tour (bij een verblijf van april - oktober 2022) + 5% korting bij een verblijf van 28 dagen of langer (bij een verblijf van april - oktober 2022)
 • Voor terugkerende gasten (voor de derde keer of meer): 5% korting

Voordat u vertrekt
 • Vliegen op: Trivandrum (TRV)   
 • Transfertijd vanaf de luchthaven: Trivandrum – 30 minuten   
 • Check-in tijd na 09.00 uur / Check-uit tijd voor 09:00 uur   
 • Internet: gratis, niet op de kamers
 • Toeslag diner met kerst/oud en nieuw galadiner: Geen!   
 • Airconditioning: niet automatisch inbegrepen en tegen toeslag! indien u graag een kamer wenst met airconditioning, vraag dit dan bij ons aan. 

Internet
Bij de receptie en in het restaurant. Ook is er internet in de bibliotheek.

Paspoort / visum informatie
Voor een bezoek aan India dient uw paspoort nog minimaal zes maanden geldig te zijn na terugkomst uit het land. Daarnaast heeft u een visum nodig. U kunt deze visum op 2 verschillende manieren aanvragen:
1. Online een e-visum
Voor het aanvragen van het e-visum kunt u terecht op https://indianvisaonline.gov.in/visa/tvoa.html. U kunt een e-visum minimaal 6 dagen en maximaal 30 dagen voor de vertrekdatum aanvragen. Na aanvraag krijgt u binnen 72 uur per email bericht of uw visum is goedgekeurd of niet. Het visum is maximaal 30 dagen geldig, behalve wanneer u om medische redenen langer in India moet blijven. Het visum kost 80 USD en dat bedrag moet uiterlijk vier dagen voor vertrek online betaald zijn met Mastercard of Visa. Let op! het is heel belangrijk dat u alle velden zo volledig mogelijk invult, anders kan het zijn dat er tussendoor dingen mis gaan waardoor u de aanvraag weer opnieuw moet doen.

De volgende documenten heeft u nodig om uw visum snel aan te vragen:
- Paspoort kopie (pdf-bestand en niet groter dan 300 kb)
- Digitale foto van voor genomen met het liefst een witte achtergrond (JPEG-bestand en niet groter dan 1 MB)

2. Via de Ambassade van India in Den Haag (https://indianvisaonline.gov.in/visa/).
De kosten voor een toeristenvisum voor mensen met een Nederlands paspoort bedragen ongeveer 80 USD per persoon. Heeft u eerder uw visum nodig dan bestaat er een spoedprocedure. De kosten hiervoor zijn hoger. De verwerkingstijd van een visum is minimaal 3-5 werkdagen en kan flink oplopen, houdt u daar rekening mee. Het is een tijdrovende klus, dus begin op tijd! U dient vaak een afspraak van te voren te maken, dit kan via de website.
De vereisten voor het verkrijgen van een visum in India zijn aan verandering onderhevig, informeert u daarom altijd even online bij de betreffende visumdienst over een update van de vereiste papieren.
Het is uw eigen verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat u geldige reisdocumenten heeft en meeneemt. Indien u niet de Nederlandse nationaliteit bezit of niet woonachtig bent in Nederland, dient u tevens zelf met de betreffende ambassade of consulaat contact op te nemen om te controleren welke reisdocumenten u nodig heeft.

Vaccinaties en gezondheid
Inentingen voor India zijn niet verplicht, maar in het algemeen worden inentingen tegen Tyfus, DTP en Hepatitis A aanbevolen. Malaria komt het gehele jaar door voor in India. Er zijn echter grote verschillen per streek en per tijd van het jaar. Zo komt er weinig malaria voor in de streek in Noord- en Zuid India waar onze kuurhotels zich bevinden. Of u profilaxe Malaria tabletten nodig heeft hangt dus af van uw reisschema. Profylaxe zijn behoorlijk zware middelen en het is belangrijk om hier een zorgvuldige afweging over te maken. We raden u aan altijd advies hierover in te winnen bij een van de genoemde medische autoriteiten.
Het is zeer belangrijk om risicobeperkende maatregelen te treffen: ’s avonds de armen, benen en voeten bedekken, een muggenmiddel opsmeren waar DEET in zit en eventueel een klamboe gebruiken. In de hotels die wij aanbieden is airco aanwezig dus zijn netten niet nodig.
Wilt u hierover de laatste informatie, informeert u dan bij uw plaatselijke GGD. Vul uw postcode in op GGD.nl en bekijk welke GGD bij u in de buurt zit. Ook de website gezondopreis.nl biedt veel informatie.
Let op: de aanbevelingen hier zijn van algemene aard. De reisbestemming, verblijfsduur, het soort reis, gezondheid/conditie en leeftijd van de reiziger bepalen welke evt. antimalariamaatregelen en welke vaccinaties nodig zijn. U moet zich persoonlijk laten adviseren over de maatregelen, die voor u belangrijk zijn.

Meer reizen naar dit hotel