Soort reis

Resorts met esthetische behandelingen

Behandelingen voor innerlijke én uiterlijke schoonheid

Een medische spa, ook wel med spa of medi-spa genoemd, is een kruising tussen een traditionele day spa en een medische kliniek. Naast een groot aanbod van kuurprogramma's, zoals detox, fitness, sport, anti-stress etc, bieden ze vaak ook niet-chirurgische esthetische behandelingen aan, die worden uitgevoerd door gediplomeerde medische professionals zoals artsen, verpleegkundigen en schoonheidsspecialisten. Medische spa's bieden een meer klinische setting in vergelijking met traditionele dagspa's en bieden doorgaans een breder scala aan diensten. Ze kunnen ook producten en apparatuur van medische kwaliteit gebruiken om betere en nauwkeurigere resultaten te bereiken. Over het algemeen richten medische spa's zich op het verbeteren van het algehele uiterlijk en de gezondheid van hun klanten door middel van niet-chirurgische cosmetische behandelingen.
Lees meer

Insiders tips

Een natural high van heb ik jou daar
Artikel: een natuurlijke high
SHA
Hotel: SHA - Spanje
Chenot
Hotel: Chenot - Zwitserland

Filter de reizen op


Ontdek hier alle Esthetiek reizen

Palazzo di Varignana
4
Palazzo di Varignana, Italië
Leef ‘La Dolce Vita’ op een elegant en luxueus landgoed, temidden van wijnranken en olijfbomen. De spa was verkozen tot beste Italiaanse spa 2020. Ideale plek voor korte en lange kuur- en wellnessverblijven.
4 reviews
Longevity Medical & Health Hotel
5
Longevity Medical & Health Hotel, Portugal
Longevity Health & Medical Hotel is een adults-only hoogwaardige medische Spa voor healthy aging, detox, gewichtsverlies programma’s in het hart van de Algarve.
15 reviews
Brenners Park-Hotel & Spa
5
Brenners Park-Hotel & Spa, Duitsland
Statig hotel met de elegantie en grandeur van toen en een spa met de finesse en faciliteiten van nu.
RAKxa Integrative Wellness
5
RAKxa Integrative Wellness, Thailand
Het RAKxa Integrative Wellness is het eerste medische & holistische retreat in Thailand. In een oase van groen werkt u aan uw gezondheid onder begeleiding van experts op alle niveaus. Expertise: gewichtsverliesprogramma’s.
6 reviews
SHA Wellness Clinic
5
SHA Wellness Clinic, Spanje
Oosterse benaderingen komen in SHA Wellness Clinic samen met westerse visies op gezondheid en welzijn. En dat onder een weldadig, super-de-luxe, modern dak.
36 reviews
SHA Wellness Clinic Mexico
5
SHA Wellness Clinic Mexico, Mexico
Gloednieuwe prijswinnende medische spa met integrale aanpak– zusje van SHA Wellness Clinic in Spanje – in de tropische natuur aan de Caraïbische kust van Mexico.
Chenot Palace Weggis
5
Chenot Palace Weggis, Zwitserland
Chenot Palace Weggis is het spiksplinternieuwe Chenot vlaggenschip in Zwitserland. De Chenot-methode staat wereldwijd bekend om de medische detoxprogramma’s waarbij westerse wetenschap en oosterse filosofie samenkomen.
6 reviews
Niet gevonden waar u naar zocht? Bel +32 (0)380 80 986 voor meer informatie!

Waar vindt u medische spa's en destination spa's die esthetische behandelingen aanbieden

Een medische spa, ook wel med spa of medi-spa genoemd, is een kruising tussen een traditionele day spa en een medische kliniek. Naast een groot aanbod van kuurprogramma's, zoals detox, fitness, sport, anti-stress etc, bieden ze vaak ook niet-chirurgische esthetische  behandelingen aan, die worden uitgevoerd door gediplomeerde medische professionals zoals artsen, verpleegkundigen en schoonheidsspecialisten. Een paar voorbeelden van behandelingen die worden aangeboden: 

  • Huidverjongingsbehandelingen zoals laserontharing, chemische peelings en microdermabrasie.
  • Injectables: fillers, botox of Kybella.
  • Body contouringL zoals CoolSculpting of Ultherapie.
  • Andere wellnessbehandelingen (medisch of holistisch) zoals acupunctuur, massage of voedingsadvies.

Medische spa's bieden een meer klinische setting in vergelijking met traditionele dagspa's en bieden doorgaans een breder scala aan diensten. Ze kunnen ook producten en apparatuur van medische kwaliteit gebruiken om betere en nauwkeurigere resultaten te bereiken. Over het algemeen richten medische spa's zich op het verbeteren van het algehele uiterlijk en de gezondheid van hun klanten door middel van niet-chirurgische cosmetische behandelingen.