Soort reis

Wellness, Winkelen en eten

Relaxen, genieten en verwennen

De combinatie van een spa, winkelen en genieten van vakantie is een combinatie van drie goede dingen in het leven: Relaxen, shoppen en ... eten! De hotels en resorts in deze categorie combineren deze drie elementen. Het wellnesshotel biedt een goede spa, die een groot aanbod heeft van spabehandelingen zoals massages, facials, pakkingen en / of pedicures. De wellnesshotels in deze categorie bevinden zich in de buurt van winkelgebieden, dus een winkelexcursie is eenvoudig te organiseren. Winkelmogelijkheden bevinden zich op een afstand van minder dan 10 kilometer van het hotel. En Last but not least: eten! Goed eten is een belangrijk aspect van een ontspannende kuurvakantie. Het combineren van een spa- en winkelervaring met lekker (gezond) eten wordt een complete wellnesservaring, één die alle vakjes van wellbeing aanvinkt. Het aanbieden van gezonde voedingsopties, zoals verse salades, smoothies en sappen, kan helpen voor een gezonde leefstijl.
Lees meer

Insiders tips

Affordable Wellbeing
Blog: luxe betaalbare wellness
Blog: Review Caroline Spoor
Palazzo di Varignana
Hotel: Palazzo di Varignana

Filter de reizen op


Ontdek hier alle Spa, Shoppen & Smullen reizen

Palazzo BelVedere
4
Palazzo BelVedere, Italië
Een hotels als een city-retreat in het beroemde thermale bronnenstad Montecatini terme. Een origineel spa-concept, de perfecte city-spa voor bezoek aan Florence of Pisa.
3 reviews
Normafa Hotel
4
Normafa Retreat, Hongarije
Geheel gerenoveerd, holistisch retreat in de natuur, aan de rand van een nationaal park, en vlakbij de bruisende stad Budapest. Prachtig kleinschalig retreat met spa en activiteiten, gericht op persoonlijke groei en innerlijke balans.
Almar Jesolo Resort & Spa
5
Almar Jesolo Resort & Spa, Italië
Echt álles wordt u uit handen genomen in het stijlvolle Almar Jesolo Resort & Spa. Zodat u alleen aandacht aan uzelf hoeft te besteden.
9 reviews
Palazzo di Varignana
4
Palazzo di Varignana, Italië
Leef ‘La Dolce Vita’ op een elegant en luxueus landgoed, temidden van wijnranken en olijfbomen. De spa was verkozen tot beste Italiaanse spa 2020. Ideale plek voor korte en lange kuur- en wellnessverblijven.
4 reviews
Almar Giardino di Costanza
5
Almar Giardino di Costanza, Italië
Almar Giardino di Costanza Resort in Sicilië is een heerlijke plek voor het vinden en starten van een nieuwe gezonde leefstijl. Een fantastische ‘healing experience’.
3 reviews
Marbella Club Hotel, Golf Resort & Spa
5
Marbella Club, Golf Resort & Spa, Spanje
Ontspannen wellness & spa reizen in een iconisch en high society strandresort voor exclusieve me-time.
4 reviews
Niet gevonden waar u naar zocht? Bel +32 (0)380 80 986 voor meer informatie!

Wat te verwachten van een Spa, Shop & Smul wellnessvakantie

De combinatie van een spa, winkelen en genieten van vakantie is een combinatie van drie goede dingen in het leven: Relaxen, shoppen en ... eten!

Een wellnesshotel biedt een verscheidenheid aan behandelingen, zoals massages, gezichtsbehandelingen of lichaamspakkingen, die lichaam en geest helpen te ontspannen. De wellnesshotels in deze categorie bevinden zich in de buurt van winkelgebieden, dus een winkelexcursie is eenvoudig te organiseren. Een kuurvakantie combineren met de mogelijkheid om te gaan winkelen, is voor sommige mensen een bonus. Winkelmogelijkheden bevinden zich op een afstand van minder dan 10 kilometer van het hotel.

Last but not least: eten! Goed eten is een belangrijk aspect van een ontspannende kuurvakantie. Het combineren van een spa- en winkelervaring met lekker (gezond) eten wordt een complete wellnesservaring, één die alle vakjes van wellbeing aanvinkt. Het aanbieden van gezonde voedingsopties, zoals verse salades, smoothies en sappen, kan helpen om een uitgebalanceerd dieet te behouden en tegelijkertijd ontspanning en verjonging te bevorderen.