Wellness vakanties met een medische spa

15 december 2017

Stel, u wilt een kleine cosmetische ingreep ondergaan. Of iets doen aan serieuze darmklachten. Of overgewicht nu eens vanaf de wortel aanpakken. Of uw gebit op een verantwoorde manier laten bleken. Maar om daarvoor nou tussen alle bedrijven door naar een kil ziekenhuis of kliniek te moeten… Om die reden is een wellness vakantie naar een luxe kuuroord of resort met een medische spa zo’n ideale optie. U kuurt daar in alle rust en privacy, in een prachtige omgeving, in comfort. En uiteraard onder de deskundige begeleiding van professionele artsen, specialisten, verpleegkundigen en therapeuten. Een medische kuurreis biedt u de mogelijkheid een ontspannende spa vakantie te combineren met een betere gezondheid.  

Wat is een wellness vakantie met een medische spa?

Er zijn diverse kuuroorden en resorts die wellness arrangementen aanbieden die specifiek op uw gezondheid zijn gericht. Denkt u aan detox, gewichtsverlies, stoppen met roken, anti stress, anti aging en beter slapen. Deze spa programma’s zijn soms gebaseerd op oosterse holistische tradities. Zoals Traditional Chinese Medicine, acupunctuur of ayurveda. Vaak maken ze echter ook gebruik van de laatste inzichten in de westerse medische wetenschap en bijbehorende moderne methodes. Naast wellness arrangementen, kunt u in een medische spa ook terecht voor bijvoorbeeld botox, fillers en lifts. Voor kleine cosmetische ingrepen. Voor haarproblemen. Voor dentale behandelingen. Voor allergietesten, algemene gezondheid check-ups en fysiotherapie. Het maakt een wellness vakantie naar een kuuroord met een medische spa tot een perfecte manier om uw gezondheidsdoelen te bereiken. En niet door af te zien, maar juist door het uzelf gemakkelijk te maken met onovertroffen service, lekker eten en een zorgeloos verblijf.

Hieronder vindt u een overzicht met wellness resorts die beschikken over een medische spa. Meer weten? Neemt u vooral contact met ons op. We informeren u met plezier over de mogelijkheden.

Top spots for medical spas

Italy - Lefay Resort & Spa

Italy - Villa Eden Leading Health Spa

Spain - SHA Wellness Clinic  

Portugal – Longevity Medical Spa at Vilalara

Tenerife – OCÉANO Hotel Health Spa

Austria - Parkhotel Igls