Soort reis

Mogen we u inspireren

Blogs - luxe wellnesshotels

Puurenkuur review: Kim's bezoek aan wellness eiland JOALI BEING, Malediven

5 juli 2024

Gelegen op het rustige eiland Bodufushi in Raa Atoll, is JOALI BEING het eerste eiland op de Malediven dat zich helemaal toewijd aan gezondheid en wellness. Alle 68 chique, ruime villa's, elk met een privézwembad en een eigen butler, zijn luxe parels in de Indische Oceaan. Ik voel me bevoorrecht om drie nachten op dit hemelse eiland door te brengen. De uitzonderlijke service begint al zodra ik aankom op de luchthaven van Malé. Een vertegenwoordiger ontvangt me hartelijk en checkt mijn bagage in voor de korte vlucht naar het resort. Aangezien de Malediven volledig uit eilanden bestaan, is er een speciale vertrekterminal voor watervliegtuigen. In de privé JOALI BEING lounge neem ik een uur de tijd om tot rust te komen met een heerlijk kopje thee en een lichte lunch naar keuze.

Ontdek Thailand\'s beste spa retreats voor gezondheid en ontspanning. Bekroonde retreats voor stressreductie, ontspanning, sport, detox, yoga en emotionele balans.
Thailand's beste gezondheidsretreats en wellnesshotels 2024
Lees meer
Ontdek onze selectie van de beste luxe Ayurveda hotels en retraites en geniet van op maat gemaakte ayurvedabehandelingen, top service, Ayurvedische detoxmaaltijden en yoga in een luxueuze ambiance.
Luxe Ayurveda Retreats en Resorts
Lees meer
Lees hier mijn persoonlijk verhaal over mijn verblijf in Euphoria Retreat in Griekenland, de eerste holistische health spa in Griekenland. Moeilijk te vangen in woorden, maar ik doe een poging..
Puurenkuur review: Marleen's reis naar Euphoria Retreat Griekenland
Lees meer
Ontdek de top 9 iconische luxe spa\'s ter wereld, met holistische gezondheids- en wellness retreats in een luxueuze omgeving.
Iconische Health Spa's
Lees meer
Voor gezondheidsbewuste mannen | Puurenkuur.nl
Ontdek de 6 beste wellness en fitness retreats voor mannen in 2024
Lees meer
Blog: Ontdek onze luxe wellnessvakanties naar Mauritius: Luxueuze wellnesshotels en insider tips van verborgen pareltjes van het eiland. #LuxeWellnessHotels #Mauritius
Ontdek Mauritius' luxe wellnesshotels én insiderstips
Lees meer
Ontdek onze leuke lente retreats voor gezondheid, ontspanning en wellness in Europa
Lente retreats 2024
Lees meer
Een grondige en uitgebreide gezondheidscheck-up in Thailand in de beste Health Resorts. Ontdek topkwaliteit voor een betere gezondheid en minder stress. #healthcheckup Thailand. #thebesthealthresortsworldwide.
Betere gezondheid en minder stress, Thailand is de place to be
Lees meer
Laat de liefde bloeien deze Valentijnsdag met onze exclusieve romantische wellnessretreats. Herontdek passie en ontspanning samen.
6 romantische wellnessretreats voor Valentijn 2024
Lees meer
Bekijk hier al onze Luxe Wellnesshotels reizen
Tips voor een betere nachtrust - Leer beter slapen
Top 12 luxe destination spa's
Top 6 retreats voor in je eentje
Ayurveda in Europa
Floortje Dessing in Thailand