Soort reis

Mogen we u inspireren

Blogs - luxe wellnesshotels

Een grondige en uitgebreide gezondheidscheck-up in Thailand in de beste Health Resorts. Ontdek topkwaliteit voor een betere gezondheid en minder stress. #healthcheckup Thailand. #thebesthealthresortsworldwide.

Betere gezondheid en minder stress, Thailand is de place to be

28 februari 2024

Gezondheidscheck-up en mentale balans...Wordt u blootgesteld aan een hoge mate van werkdruk en stress, dan kan dit leiden tot chronische stress en pijnklachten. Steeds meer managers, CEO's, ondernemers, politici en sporters vinden hun weg naar een kuuroord of destination spa in Thailand voor een algehele check-up van hun gezondheid en het verminderen van stress. Deze health resorts kunnen uw stress in kaart brengen, maar ook uw gezondheid door het checken van diverse waarden in uw lichaam (hormonen, schildklier, vitamine of bloedwaarden). De Traditionele Thaise Geneeskunde is Thais erfgoed en diepgeworteld in de Thaise cultuur. De Thai staan bekend om hun warmte en vriendelijkheid. Traditionele technieken en de verfijning van behandelingen zijn generaties lang doorgegeven. De Thai zien zichzelf als healers (genezers) en dat voel je aan alles. Samen met de hoogwaardige medische testen is Thailand de Nr 1 bestemming om uw gezondheid van binnen en buiten goed in kaart te brengen en tegelijkertijd te werken aan een specifiek doel. U kunt er naartoe voor bijna alle soorten gezondheidsprogramma's, zoals chronische stress, pijnklachten, gewichtsverlies, sport en fitness, vrouwengezondheid, detox, Pilates en ga zo maar door. Een goede fysieke en mentale gezondheid is van essentieel belang.

Laat de liefde bloeien deze Valentijnsdag met onze exclusieve romantische wellnessretreats. Herontdek passie en ontspanning samen.
6 romantische wellnessretreats voor Valentijn 2024
Lees meer
Ontdek gastronomische restaurants in top gezondheids- en wellnessresorts! Een mix van ontspanning en heerlijk eten, bereid door wereldklasse chefs
Wellnesshotels met fantastische gastronomie
Lees meer
Ontdek Kamalaya\'s Radiant Bliss-programma in het uitgebreide blog van Marleen. Een holistische wellnessreis voor herstel van hormoonbalans,  gewichtstoename en verbetering van leefstijl. #VrouwenWelzijn #HolistischeGezondheid
Radiant Bliss: Kamalaya's wellnessprogramma voor vrouwen
Lees meer
Ontdek deze 8 bijzondere boetiek retreats in Health & Wellbeing. Voor ultieme ontspanning in hoofd en lijf. Kleinschalig, luxe en perfect voor solo reizigers.
8x kleinschalige, luxe wellnessboetiekhotels voor alleenreizenden
Lees meer
Floortje Dessing ontspant op Bali | Puurenkuur.nl
Floortje Dessing ontspant op Bali
Lees meer
Mentale Balans Gids: het grote aanbod in vakanties en reizen voor stressvermindering, emotionele balans en herstel van burn-out.
Reizen voor mentale balans - alles wat u wilt weten
Lees meer
Luxe spa\'s
De Beste Luxe Health & Wellbeing hotels wereldwijd
Lees meer
Nederlandse Actrice Carina Crutzen Geniet van Wellnessvakantie op Bali bij COMO Shambhala en Tembok Bali | Puurenkuur.nl
Actrice Carine Crutzen op wellnessreis naar Bali
Lees meer
Puurenkuur\'s beste aanbod van Kuurreizen, wellnessvakanties en spahotels in Cyprus · Specialist sinds 2005. Wereldwijd aanbod. Experts in hart en nieren. Loyalty programma.
Best bewaarde geheim: wellnessbestemming Cyprus!
Lees meer
Bekijk hier al onze Luxe Wellnesshotels reizen
Ayurveda in Europa
Top 13 luxe destination spa's
Top 6 retreats voor in je eentje
Floortje Dessing in Thailand
Tips voor een betere nachtrust - Leer beter slapen