Soort reis

Boek snel: Kamalaya ook deze winter ons populairste resort!

20 september 2024

Kamalaya is topfavoriet bij Puurenkuur-gasten. Volkomen terecht want een bezoek aan dit wellnessparadijs op Koh Samui is echt onvergetelijk en life-changing. De warme en droge winters maken dit seizoen extra populair. En dat zien we terug in de boekingen tussen nu en eind maart. Bent u Kamalaya-fan? Of een nieuwsgierige first-timer? Wacht dan niet te lang met boeken! Tussen eind december en half januari is Kamalaya al bijna volgeboekt.

In dit blog:
Image for Tip: plan een online consult in met Kamalaya!

Tip: plan een online consult in met Kamalaya!

Weet u niet zeker of Kamalaya iets voor u is of welk programma het beste bij uw wensen past? Maak dan eerst kennis via een online consult. Een natuurgeneeskundige van Kamalaya bespreekt uw wensen en behoeften met u. En welke programma(s) en extra behandelingen of tests bij u passen. 

Image for Diagnostiek en testen bij Kamalaya

Diagnostiek en testen bij Kamalaya

Kamalaya biedt diverse gezondheidstesten aan die u voorafgaand aan en tijdens uw verblijf kunt laten afnemen. De op maat gemaakte gezondheidstests - in samenwerking met Paar Londen - bieden een wetenschappenlijk onderbouwde holistische wellnesservaring in Kamalaya. Meer weten? Neem contact met ons op. 

Meer inspiratie voor uw verblijf in Kamalaya

Image for Blog: Radiant Bliss: Kamalaya's wellnessprogramma voor vrouwen

Blog: Radiant Bliss: Kamalaya's wellnessprogramma voor vrouwen

Als ik er doorheen zit, denk ik nog maar aan een ding: ‘Ik wil naar Thailand’. Na drie jaar is het eindelijk zo ver. Een wellnessvakantie naar Thailand is een reis naar het paradijs. Dat klinkt als een cliché, maar dat ervaar ik echt zo. Ik bezoek Kamalaya, 's werelds beste destination spa en onderga het allernieuwste programma 'Radiant Bliss', speciaal ontworpen voor vrouwen. Het is een intense reis naar herstel, balans, verbetering en verdieping van gezondheid en welzijn. Hier hervind ik mijzelf (én mijn gezondheid) weer na een stressvolle periode. 

Lees meer
Image for Blog: Floortje Dessing op wellnessreis in Thailand

Blog: Floortje Dessing op wellnessreis in Thailand

(2019) Floortje Dessing heeft een druk seizoen achter de rug: “Ik ben veel weg en maak dan lange dagen, maar eenmaal thuis is het net zo hard doorstampen. Daardoor heb ik eigenlijk nooit rust, terwijl ik daar wel behoefte aan heb. Kamalaya stond al een hele tijd op mijn bucketlist, ik wilde daar heel graag een keer naar toe. En daarnaast speel ik met het idee een boek te schrijven over gezond worden op reis. Nu had ik dus een goede reden om te gaan. ‘Waarom blijf je niet lekker thuis?’ vragen mensen vaak aan me. Maar dat werkt niet: thuis ben ik veel te gezellig, spreek ik af met vrienden. Het is gewoon niet makkelijk om je puur en alleen te focussen op het herstel van je lichaam en geest. Dus dat werd het doel van deze trip naar Thailand.”

Lees meer

Meer weten over Kamalaya?

Lees meer
Top 12 luxe destination spa's
Tips voor een betere nachtrust - Leer beter slapen
Floortje Dessing bezoekt wellnessretreats in Thailand
Ayurveda in Europa
Top 6 retreats voor in je eentje