Soort reis

De beste Thalassohotels in Europa

3 november 2023

Europa is een geweldige bestemming voor thalassotherapie. Door de ontelbaar lange kustlijn die Europa biedt. Langs de Atlantische Oceaan, de Middellandse Zee en de Noordzee vind u daarom veel gespecialiseerde thalassohotels en resorts die thalassotherapie aanbieden. Veel Europese landen kennen een lange geschiedenis van thalassotherapie en hebben gevestigde thalassotherapiecentra en kuuroorden ontwikkeld. Frankrijk staat bijvoorbeeld bekend om zijn thalassotherapie in thalassohotels in Bretagne, Normandië en de Franse Rivièra. Ook Portugal, Italie en Spanje kennen een lange traditie van thalassotherapie, met hotels en thalassoresorts langs de kust. Europa diverse landschappen aan de kust en in het water, zoals rotskusten, zandstranden en koraalriffen. Deze omgevingen bieden een verscheidenheid aan producten, zoals zeewier, modder en zout. Europa hanteert hoge normen op het gebied van spa's en dit waarborgt een hoge kwaliteit van de thalasso centra.

Image for Anassa

Anassa

Het uitzicht over het strand en zee is werkelijk onovertroffen. Maar wat Anassa daarnaast uniek maakt, is de stijl. Een hotel met een verhaal, gracieus en luxe, ademt het historie, sfeer en cultuur.

Lees meer
Image for Vilalara Longevity Thalassa & Medical Spa

Vilalara Longevity Thalassa & Medical Spa

Gericht kuren doet u in Longevity Medical Spa niet alleen onder begeleiding van specialisten, maar ook in ultieme vijfsterren luxe.


Lees meer
Image for Palasiet Thalasso Clinic & Hotel

Palasiet Thalasso Clinic & Hotel

Door een familie gerund Thalassohotel in een karakteristieke 19e-eeuwse villa bij het strand.

Lees meer
Image for Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa

Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa

Het luxe Parklane, geopend in 2022, is een uberluxe vijfsterren resort aan het strand in Cyprus met zoutwaterbaden, een aparte adults-only vleugel én een strand voor de deur.

Lees meer
Image for Miraggio Thermal Spa Resort

Miraggio Thermal Spa Resort

Een thermale spa en thalassotherapie in een modern resort van wereldklasse aan het strand. De natuurlijke bronnen van Halkidiki, in combinatie met het mooie privéstrand en de Griekse cultuur, staan garant voor en heerlijke break.

Lees meer
Image for Marbella Club, Golf Resort & Spa

Marbella Club, Golf Resort & Spa

Ontspannen wellness & spa reizen in een iconisch en high society strandresort voor exclusieve me-time.

Lees meer
Image for Vichy Célestins Spa Hotel

Vichy Célestins Spa Hotel

Het is dan geen Europa, maar dit hotel verdient toch een plek in deze lijst. Het Vichy Celestins Spa Hotel heeft een nieuw, ultramodern holistisch thalasso center op 500 hectare land voor superieure verzorging en baanbrekende technologieën volgens de vijf richtlijnen van Vichy: thalasso, gewichtsverlies, beauty, lifestyle en sport.

Lees meer
Top 6 retreats voor in je eentje
Top 13 luxe destination spa's
Floortje Dessing in Thailand
Ayurveda in Europa
Tips voor een betere nachtrust - Leer beter slapen