Puurenkuur, Wellness Reizen Wereldwijd
 
Soort reis

Het geheim van Shanti-Som

13 januari 2023

Er zijn heel veel goede boektiekhotels in Europa die hele goede yoga-, detox-, gewichtsverlies- of stressmanagementprogramma’s aanbieden. Maar Shanti-Som heeft toch nét dat beetje extra. Waar dat hem in zit? In de extra flexibiliteit. In de extra aandacht voor de gasten. In de intieme, kleinschalige setting. En boven alles zit hem in het geweldige team van Shanti-Som.  

Image for Je thuisvoelen door het topteam

Je thuisvoelen door het topteam

Een goed team komt voort uit een goed management. En bij Shanti-Som maakt manager Christine Vespermann echt het verschil. Christine leidt Shanti-Som met warmte en persoonlijke aandacht voor haar team en voor al haar gasten. Ze maakt met iedereen een praatje en doet alles wat ze kan om je verblijf zo prettig mogelijk te maken. En dat werkt door in het team dat de gasten met zoveel liefde ontvangt dat iedereen zich hier direct thuis en omarmd voelt.    

Image for Kleinschalig en warm

Kleinschalig en warm

Dat geborgen en intieme familiegevoel komt ook doordat er maar 15 kamers zijn. Die zijn allemaal uniek en volgens feng-shui ingericht met natuurlijke materialen. Dwaal je door het resort dan waan je je in Indonesië door de Balinese architectuur en tuinen met waterval. Die Aziatische invloeden komen ook terug in de gezonde keuken met gerechten geïnspireerd op Vietnam, Bali en Thailand.  

Image for Flexibel: ook als je ter plaatse toch iets anders wilt dan thuis

Flexibel: ook als je ter plaatse toch iets anders wilt dan thuis

We weten allemaal hoe dat gaat. Je maakt thuis een plan, maar eenmaal bezig blijkt dat het toch niet helemaal voor je werkt. Geen probleem! Bij Shanti-Som begrijpen ze dat wat papier een goed idee leek in de realiteit soms toch iets is waar je je niet helemaal goed bij voelt. Volg je bijvoorbeeld een sapdetox maar wil je liever lichte maaltijden dan is dat dus zo geregeld. Het team ziet en hoort je echt en denkt met je mee. 

Image for Shanti-Som is voor iedereen

Shanti-Som is voor iedereen

Juist omdat overal de puntjes op de i worden gezet is Shanti-Som perfect voor zowel de gevorderde wellnessreiziger als wel voor iemand die voor het eerst op wellnessreis gaat. Dus neem je partner mee of die vriend(in) die het zo nodig heeft. Man, vrouw, jong, oud, fit of net gestart, je wordt even hartelijk ontvangen. En voor iedereen is er een programma op maat. Bekijk de reviews van Shanti- Som en je begrijpt waarom iemand zei “Eigenlijk zo goed dat je wilt dat het een geheim plekje blijft!”  

Meer weten over Shanti-Som? Meer info op de knop hier...

Lees meer
Top 13 luxe destination spa's
Floortje Dessing in Thailand
Tips voor een betere nachtrust - Leer beter slapen
Top 6 retreats voor in je eentje
Ayurveda in Europa