De experts van Puurenkuur vertellen over de maaltijden in hotels die hun zijn bijgebleven!
Ik was aangenaam verrast door de Sloveense keuken: licht, lekker en heel gezond. Deze courgette pasta met pesto, tomaatjes en parmezaanse kaas zag er uit als een kunstwerk!
- Marleen, CEO & Founder Puurenkuur
Aan alle dieetwensen kan worden voldaan in Dubai. Ik was onder de indruk van de smaak van deze heerlijke maaltijd van kokosmelk, gierst en rode vruchten, geschikt voor het paleodieet én glutenvrij!
- Maria, Marketing & Social Media Coordinator
Een van de hoogtepunten bij AMARA vond ik zonder twijfel het eten. Deze burrata van 500 gram was speciaal gemaakt voor Ristorante Locatelli, en kan ik nog steeds proeven.
- Claudia, Reisspecialist & Contract Manager
Het uitgebreide buffet biedt heel veel keuze voor elk doshatype in typische kerala-stijl. Dat betekent: veel rijst, curries, kokos, groenten en kruiden, hier werd ik echt blij van!
- Kim, Reisspecialist & Manager Operations
Vers gevangen vis, zo vanuit zee op je bord. Bij Marbella Club at ik traditionele Spaane paella met verse vis, heerlijk! En ook nog eens met uitzicht op zee, wat wil je nog meer?
- Wouter, Europa Reisspecialist