Lifestyle blog

Tips, nieuws en weetjes. Van experts, ons eigen wellnessteam én van klanten die een van onze reizen boekten. Die u helpen bij het kiezen van een bestemming. Of die uw geboekte reis tot een nog mooiere ervaring maken.

Ontbijt van zelfgemaakte suikervrije Granola

9 november 2021

Granola kan je heel makkelijk zelf maken, bovendien zit er een stuk minder suiker in dan de granola die je doorgaans in de supermarkt koopt en zit er ook geen palmolie in.

Start de dag positief

7 november 2021

6 tips voor een positieve start van uw dag

Update oktober 2021: Reizen & Coronavirus (COVID-19)

15 oktober 2021

Veelgestelde vragen over het reizen en het coronavirus.

Pompoen-kokossoep

20 januari 2021

Zoekt u troost in comfortfood? Wij hebben een warm detox recept dat uw weerstand verhoogt én heel lekker is. Eet smakelijk!

Gastblog: Nannet vd Ham | 24 lessen van 2020

19 januari 2021

Eerlijk is eerlijk: mijn persoonlijke levenslust, kracht en duidelijke levensdoel komen mij niet vanzelf aanwaaien. Ik zoek mijn heil bij mijn grote inspiratoren zoals Oprah Winfrey, Deepak Chopra en sinds de coronacrisis: Robin Sharma.

Ayurvedisch recept: Dahl

18 januari 2021

In de ayurveda draait het om de drie dosha’s waaruit de constitutie van ieder willekeurig mens kan bestaan. Vata’s, pitta’s en kapha’s hebben elk hun eigen (lichaams)kenmerken en het gaat erom de specifieke dosha in balans te houden.

Een heel goede morgen

18 januari 2021

Meer dan een halfuurtje kost het niet, terwijl het effect de hele dag merkbaar is. Op een spiritueel ontbijt bestaande uit een minimeditatie, een rustgevende ademhalingsoefening en een zonnegroet kunt u uren voort.

Weerstand en mentale veerkracht zijn nu belangrijker dan ooit

13 januari 2021

Een interview met Karina Stewart van Kamalaya over weerstand en mentale veerkracht

Stoppen met Roken door Ilse de Koning (36)

8 december 2020

Lees hier het persoonlijk verslag van Ilse de Koning (36) die naar SHA Wellness Clinic in Spanje afreisde om af te komen van haar verslaving.

Waarom Thailand de beste wellnessbestemming ter wereld is

26 september 2020

Bijna iedereen die naar Thailand gaat wordt verliefd op het land. Raar is dat niet, want het heeft alles wat je nodig hebt om gezond en blij door het leven te gaan