Puurenkuur, WELLNESS REIZEN WERELDWIJD

Lifestyle blog

Tips, nieuws en weetjes. Van experts, ons eigen wellnessteam én van klanten die een van onze reizen boekten. Die u helpen bij het kiezen van een bestemming. Of die uw geboekte reis tot een nog mooiere ervaring maken.

Fusion Maia (Vietnam) - Mindfully Mooi

19 februari 2018

Fusion Maia in Vietnam stond al een tijd op mijn persoonlijke wensenlijstje. Laatst was het eindelijk zover.

Het detoxreisdebuut van Merijn, een man met yogavrees

20 januari 2018

Een flinke dosis yogavrees en allergisch voor alles wat zweverig is, dat is Merijn. Normaliter loopt hij voorop tijdens een drukke stedentrip, maar voor Puurenkuur stapte hij buiten zijn comfortzone en dook in de wereld van de detoxvakanties.

Reset Jezelf retreat ervaring

18 januari 2018

Manuella Moskala (42) ging mee op een Reset Jezelf retreat van Nannet.

Karina Stewart (Kamalaya): top 10 tips tegen stress

16 januari 2018

Het antistressprogramma van Kamalaya Wellness Sanctuary is een van de beste die er is. Oprichtster Karina Stewart vertelt waarom zulke arrangementen zo hard nodig zijn.

Wellness vakantie met acupunctuur

16 januari 2018

Acupunctuur maakt deel uit van de Traditionele Chinese Geneeskunde. Vermoedelijk bestaat het als behandelmethode al 2500 jaar.

Alleen op reis? Waarom niet?!

9 januari 2018

Een eigen carrière, eigen vrienden, eigen hobby’s: de moderne vrouw is zelfstandig en onafhankelijk. Desondanks is alleen op reis gaan iets wat ze nog steeds liever niet doet. Waarom niet?

Persoonlijke ervaring: Fitness vakantie

5 januari 2018

Bewegen is goed. Maar we vinden niet allemaal de tijd en de motivatie om ook echt aan de slag te gaan. Een fitnessvakantie kan de knop omzetten.

Danny van der Linden - Landen in je lijf

4 januari 2018

Toen Danny van der Linden, senior manager bij grote multinationals, tien jaar geleden zelf tegen een burn-out aan zat, besloot hij op onderzoek uit te gaan. Wat waren zijn valkuilen en waarom viel hij daar steeds weer in?

Slaapverbetering wellness vakantie

2 januari 2018

Om gezond te blijven, helder te denken en goed te functioneren hebben we onze nachtrust hard nodig. Tijdens de slaap herstelt het lichaam zich, en laadt de interne accu weer op.

Wellness vakantie met minerale baden

26 december 2017

Minerale baden doen wonderen voor de gezondheid. Niet voor niets dompelden de Romeinen zich erin onder voor de behandeling van kwalen en klachten.

Logo ANVR Logo SGR Logo Calamiteitenfonds Logo Allianz Global Assistance Logo iDeal Logo Bancontact / Mister Cash Logo American Express Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal