Soort reis

Ontdek en Ontspan

Actieve wellnessbeleving...

Bij een wellness vakantie denkt u misschien vooral aan relaxen. Toch willen sommigen mensen ook wel wat actie. In dat geval is een Ontdek & Ontspan reis ideaal. In zo’n actieve vakantie gaan yoga, pilates, meditatie en massage samen met uiteenlopende activiteiten. Fiets- en wandeltochten, culinaire (wijn)proeverijen of culturele excursies bijvoorbeeld. Op die manier ziet u meer van het land, snuift u de lokale cultuur op en komt u op onverwachte plekken. De Ontdek & Ontspanreizen zijn ideale wellnessvakanties voor stellen of vriendengroepen met verschillende interesses of wensen. Terwijl de een gaat mountainbiken of een kookworkshop volgt, geeft de ander zich over aan een massage of een facial. Dat maakt een Ontdek & Ontspan reis tot een actieve vakantie waarin ook ruimte is voor opladen en bijkomen. Er zijn Ontdek & Ontspanreizen naar veel verschillende landen. Een vakantie dus waarin u ontspant én ontdekt op allerlei plekken ter wereld.
Lees meer

Insiders tips

Blog: Review Caroline Spoor
De beste watersporten
Blog: De beste watersporten
Almyra
Hotel: Almyra - Cyprus

Filter de reizen op


Ontdek hier alle Ontdek & Ontspan reizen

Almyra
5
Almyra, Cyprus
Adembenemend design hotel aan de kust van de stad Paphos. Vorstelijk relaxen: in de adults-only spa uitkijkend over de Middellandse zee.
20 reviews
Anassa
5
Anassa, Cyprus
Het uitzicht over het strand en zee is werkelijk onovertroffen. Maar wat Anassa daarnaast uniek maakt, is de stijl. Een hotel met een verhaal, gracieus en luxe, ademt het historie, sfeer en cultuur.
11 reviews
Rondreis Jordanie met Yoga, Meditatie en Rituelen - spiritueel avontuur | Puurenkuur.nl
0
Adem Jordanië: Rondreis, Jordanië
Deze rondreis brengt u langs de hoogtepunten Wadi Rum, Petra en de Dode Zee, waar de Puurenkuur elementen (wandelen, meditatie, yoga en rituelen op krachtplekken), deze reis tot een spiritueel avontuur maken.
8 reviews
Niet gevonden waar u naar zocht? Bel +32 (0)380 80 986 voor meer informatie!

Voor wie zijn onze Ontdek & ontspan vakantie 

Bij een wellness vakantie denkt u misschien vooral aan relaxen. Toch willen sommigen mensen ook wel wat actie. In dat geval is een Ontdek & Ontspan reis ideaal. In zo’n actieve vakantie gaan yoga, pilates, meditatie en massage samen met uiteenlopende activiteiten. Fiets- en wandeltochten, culinaire (wijn)proeverijen of culturele excursies bijvoorbeeld. Op die manier ziet u meer van het land, snuift u de lokale cultuur op en komt u op onverwachte plekken. Een avontuurlijke vakantie waarop u toch volledig tot rust komt. De Ontdek & Ontspanreizen zijn ideale wellness vakanties voor stellen of vriendinnen met verschillende interesses of wensen. Terwijl de een gaat mountainbiken of een kookworkshop volgt, geeft de ander zich over aan een massage of facial. Dat maakt een Ontdek & Ontspan reis tot een actieve vakantie waarin ook ruimte is voor opladen en bijkomen.

Ontdek & ontspan vakantie: dichtbij en ver weg

Er zijn Ontdek & Ontspanreizen naar veel verschillende landen. In Europa, naar wellnesshotels die dichtbij een stad liggen. Of verder weg, waar u tijdens een wellnessreis culturele excursies kunt ondernemen. Een vakantie dus waarin u ontspant én ontdekt op allerlei plekken ter wereld. Hieronder een overzicht met wellnesshotels, spa's en kuuroorden die deze vorm van actieve wellness aanbieden. Meer weten? Neemt u vooral contact met ons op. We informeren u met plezier over de mogelijkheden.