Soort reis

Witte Wellness Winterbreaks

Winter wonderland...

Een retreat in de sneeuw is iets aparts en helend voor lichaam en geest. Een landschap vol sneeuw is sereen, rustig en kalmerend voor lichaam en geest. Het knisperende geluid van voetstappen, de frisse lucht, rustgevende vergezichten helpen om uw mentaal en fysiek weer in balans te krijgen. Gezondheids- en kuurreizen in de sneeuw bieden een breed aanbo aan buitenactiviteiten. Denk aan skiën, snowboarden, sneeuwschoenwandelen, schaatsen of winterwandelen, geweldig voor sport en outdoor fans. Goed voor lichaamsbeweging, cardiovasculaire gezondheid én ook verbinding met de natuur. Uw geest kalmeert door de ongerepte schoonheid van het sneeuwlandschap. De kalme en rustige sfeer kan helpen bij concentratie, mindfulness en zelfreflectie. Veel wellness en kuurhotels bieden vaak ook toegang tot warmwaterbronnen, sauna's of verwarmde zwembaden. Deze minerale bronnen bieden ontspanning en verlichting van spierspanning en een verbeterde bloedsomloop.
Lees meer

Insiders tips

Veerkracht vinden in de Italiaanse Alpen
Artikel: Veerkracht in de Alpen
Blog: Resorts in de bergen
Preidlhof
Hotel: Preidlhof resort

Filter de reizen op


Ontdek hier alle Witte Wellness Winterbreaks reizen

Lefay Resort & SPA Dolomiti
5
Lefay Resort & SPA Dolomiti, Italië
Laad uw batterij weer helemaal op in fonkelnieuwe, oogverblindende Lefay met een uitgebreide topspa waarbij alles om energieherstel draait. Totale ontspanning, een sterrenbehandeling en service van wereldklasse in de schitterende Dolomieten van de Alpen.
12 reviews
Niet gevonden waar u naar zocht? Bel +32 (0)380 80 986 voor meer informatie!

Een kuurvakantie in de sneeuw kan een mooie ervaring bieden voor uw gezondheid en welbevinden. 

  • Met sneeuw bedekte landschappen kunnen een serene en rustige omgeving bieden voor ontspanning en stressvermindering. De rust van het sneeuwlandschap, gecombineerd met de frisse lucht en adembenemende vergezichten in de bergen, helpt u om een gevoel van kalmte en mindfulness te vinden. 
  • Reizen naar de sneeuw biedt een breed scala aan buitenactiviteiten die uw fysieke fitheid en welzijn verbeteren. Activiteiten zoals skiën, snowboarden, sneeuwschoenwandelen, schaatsen of winterwandelen bieden mogelijkheden voor lichaamsbeweging, cardiovasculaire gezondheid en verbinding met de natuur.
  • Omringd zijn door de ongerepte schoonheid van sneeuwlandschappen kan u helpen mentaal helderheid en focus te krijgen of te verbeteren. De kalme en rustige sfeer helpt bij concentratie, mindfulness-oefeningen en zelfreflectie. 
  • Spa en wellnesshotels bieden vaak toegang tot thermische wellnessactiviteiten zoals warmwaterbronnen, sauna's of verwarmde zwembaden. Deze warm badener bieden ontspanning en verlichting van spierspanning, een verbeterde bloedsomloop en laten u gewoon heerlijk ontspannen voelen.
  • Retreats en kuurhotels in de sneeuw bieden vaak een warme en gezellige sfeer, waarbij het concept van hygge wordt omarmd. Hygge is de Deense term die een gevoel van gezelligheid, comfort en behagen weergeeft.
  • Winterretraites bevatten vaak activiteiten die de balans tussen lichaam en geest bevorderen. Yoga- of meditatiesessies in besneeuwde landschappen kunnen bijzonder inspirerend zijn en een gevoel van aarding en innerlijke rust bevorderen. Sneeuwretraites op afgelegen locaties kunnen een kans bieden voor een digitale detox. Door de verbinding met technologie te verbreken en zich onder te dompelen in de besneeuwde omgeving, kunnen individuen zich loskoppelen van de snelle digitale wereld en opnieuw contact maken met zichzelf en de natuur.