Soort reis
Anassa
Anassa
Anassa
Anassa
Anassa
Anassa
Anassa
Anassa
Anassa
Anassa
Anassa
Anassa
Anassa
Anassa
Anassa
Anassa
Anassa
Anassa
Anassa
Anassa
Anassa
Anassa
Anassa
Anassa
Anassa
Anassa
Anassa
Anassa
Anassa
Anassa
Anassa
Anassa
Anassa
Anassa
Anassa
Anassa
Anassa
Anassa
Anassa
Anassa
Anassa
Anassa
Anassa
Anassa
Anassa
Anassa
Anassa
Anassa
Anassa
Anassa
Anassa
Anassa
Anassa
Anassa
Anassa
Anassa
Anassa
Anassa
Anassa
Anassa
Anassa
Anassa

Hoteldetails

Het uitzicht over het strand en zee is werkelijk onovertroffen. Maar wat Anassa daarnaast uniek maakt, is de stijl. Een hotel met een verhaal, gracieus en luxe, ademt het historie, sfeer en cultuur.

Hier gaat u naartoe
Anassa ligt afgelegen tegen een heuvel, direct aan het strand van een prachtige baai. Op slechts 5 minuten rijden van het dorpje Latchi is dit noordwestelijke gedeelte van Cyprus een van de mooiste en meest ongerepte gebieden van het eiland. De luchthaven van Paphos bevindt zich op 60 minuten rij-afstand, de luchthaven van Larnaca op 2 uur rij-afstand.

Mogen we u enthousiast maken?
Anassa betekent ‘koningin’. En dat geeft meteen aan wat u hier kunt verwachten: een koninklijk verblijf. Sfeervol, gracieus, luxe... dat zijn de trefwoorden voor uw vakantie hier. Het vijfsterrenhotel, populair onder de rich & famous, is opgezet als een authentiek Cypriotisch dorp. Gelegen tegen een heuvel, direct aan het strand van een baai. De spa is – zoals je hier kunt verwachten – ook zeer stijlvol. Het binnenzwembad is gevuld met zeewater, en er zijn diverse sauna’s en rustplekken.

Speerpunten


Wellnessprogramma's

Belangrijk

  • Vliegen op Paphos (PFO) of Larnaca (LCA)
  • Transfertijd vanaf de luchthaven: Paphos 60 minuten, Larnaca 120 minuten
  • Check-in tijd 14.00 uur / Check-uit tijd 12.00 uur
  • Late check-uit mogelijk tegen een toeslag en afhankelijk van de beschikbaarheid op dat moment
  • Parkeergelegenheid is gratis - met valet service
  • Toeslag feestdagen: verplicht kerstdiner € 69 per persoon / verplicht oudejaarsdiner € 95 per persoon
  • Huisdieren zijn niet toegestaan
  • Toeristenbelasting n.v.t.
  • Badkleding is verplicht in het zwembad en de sauna (naakt met een handdoek omgeslagen is ook toegestaan)
  • Dit is een kindvriendelijk hotel met een adults-only spa
  • Internet is gratis en beschikbaar in het hele hotel en op de kamers
  • Badjassen, badhanddoeken en badslippers bevinden zich op de kamer

Paspoort / visum informatie

Vaccinaties en gezondheid

Kamers

Anassa heeft 166 kamers en suites. Die bevinden zich in het hoofdgebouw en de gebouwen om het dorpsplein heen. Ze hebben allemaal een balkon met uitzicht op de tuin of zee, flatscreen-tv, telefoon, minibar, kluis, airconditioning, föhn en badkamer met bad en douche. Sommige suites zijn uitgerust met een privézwembad of jacuzzi op het eigen terras. Badjas en slippers zijn op de kamer aanwezig en er is gratis wifi. 

Standaardkamer met tuinzicht
Anassa
Studio suite
Anassa
Studio suite met tuinzicht

Video

Media

Reiservaringen


27 oktober 2020

Mijn vrouw en ik kwamen hier voor een pauze van vijf dagen van de hele pandemie. Het was fantastisch. Cyprus is superveilig, het hotel is geweldig en erg attent. Het eten in alle drie de restaurants is uitstekend. Maar het beste van alles is de heel erg vrolijke, consistente en attente service overal. Had ik het ontbijt al genoemd? Ik heb elke ochtend 50 banen gezwommen om me er volledig op voor te bereiden!

We komen zeker terug.

Roxanne

7 oktober 2020

Absoluut schitterend hotel op een toplocatie in het noordwestelijke deel van het eiland, prachtig vormgegeven en aangelegde, ruime kamers, heerlijk eten (met name het ontbijtbuffet maar we waren ook erg onder de indruk van de restaurants Basiliko en Helios), ontspannen en gezellige sfeer , het meest vriendelijke en servicegerichte personeel, en overal vlekkeloos schoongemaakt. Al met al een 5 * aanbeveling voor dit 5 * hotel. Dank je! We komen zeker terug.

Joke

16 september 2020

Only stayed here one night but wish it was more. Simply an amazing place. Very hard to find fault. Staff were great. Location and grounds beautiful. Up there with the best 5* hotels in the world. Will definitely return.

Rob

Deel dit hotel