Ananda Holistic Detox
Ananda in the Himalayas , Uttaranchal , India
2 Volwassenen
Dit verblijf is inclusief ananda full board spa cuisine
48
Gratis annuleren binnen 48 uur
excl. calamiteitenfonds, boekingskosten en vluchten
Per persoon
Totaal
Een werkelijk ongeëvenaarde wellnessbeleving. Als een van de allerbeste destination spa’s ter wereld, is dat wat u kunt verwachten in Ananda in the Himalayas.

Ananda Holistic Detox in Ananda in the Himalayas

Inclusief
 • Wel zo makkelijk! Gratis retourtransfer van Haridwar treinstation of Dehradun luchthaven naar het hotel 
 • Verblijf in het geselecteerde kamertype 
 • Verblijf op basis van Ayurvedisch volpension met 3 Ananda Spa Cuisine maaltijden per dag inclusief Ayurvedische drankjes (vanaf diner op dag van aankomst tot aan het ontbijt op dag van vertrek) 
 • Persoonlijk consult en diagnose door de arts, bij aanvang, tijdens en na afloop van de kuur (aanvangsdiagnose, opstellen van het individuele behandel- en voedingsplan). U staat gedurende de gehele kuur onder controle van de arts. Na afloop van de kuur krijgt u tevens een lifestyle consult 
 • 4x ayurvedabehandelingen (Waaronder: Abhyanga of Choornaswedana)
 • 8x detoxbehandelingen (Waaronder: detox zoutscrub, detox jetshower, hydrotherapie aromabad, aromatherapie detoxmassage, Dew Skin gezichtsbehandeling, Earth Stone massage of lichaamspakking) 
 • 3x cleansing therapiesessie (Waaronder: Nasyam, Sneha Vasti ofJal Neti) 
 • 2x privéles yoga (per kamer)
 • 2x privéles pranayama (per kamer)
 • 1x privéles meditatie (per kamer)
 • Dagelijks vers fruit op de kamer 
 • Dagelijks ochtendritueel wake-up met thee en fruit
 • Gratis gebruik van jacuzzi, stoombad, sauna, Kneipp Hydrotherapy voetbad en het verwarmde bad 
 • Gratis deelname aan dagelijkse holistische activiteiten: yoga, meditatie, pranayama, fitness, kookdemonstraties, lezingen en workshops. Bekijk hier een voorbeeldschema.
Meer reizen naar dit hotel

Puurenkuur extra’s
 • Gratis Spa-giftvoucher t.w.v. 100 USD per persoon te besteden in de Ananda Spa (bij minimaal verblijf van 7 nachten en een spa-programma)
 • Gratis excursie naar Rishikesh voor de Ganga Aarti Ceremony (bij minimaal verblijf van 7 nachten en een spa-programma) 
 • Extra vanaf uw tweede verblijf in Ananda: 10% korting
 • Voor 'Ananda Yogi's (u verbleef in het verleden langer dan 21 nachten in Ananda of 3 verblijven in de afgelopen 3 jaar): 10% korting plus een aantal excursies/behandelingen etc. Vraag ons team om meer details.  

Voordat u vertrekt

 • Vliegen op: Delhi (DEL) en binnenlandse vlucht (1 uur) naar Dehradun Airport (DED) of vliegen op Delhi en per trein naar Haridwar (6 uur). 
 • Transfertijd vanaf de luchthaven Dehradun: 45 minuten. Vanaf treinstation Haridwar: 40 minuten
 • Tip! Boek een overnachting in Delhi voor aankomst in Ananda en verken de stad met een tour. 
 • Check-in tijd 14.00 uur / Check-uit tijd 11.00 uur
 • Late check-uit: tot 17.00 uur tegen toeslag van 50% van de nachtprijs. Na 17.00 uur tegen toeslag van 100%.
 • Toeslagen feestdagen: Kerstdiner USD 225 p.p. / Nieuwjaars galadiner USD 280 p.p.
 • Badkleding: in het zwembad is het dragen van badkleding verplicht. In de sauna is, vanuit hygiënisch oogpunt, geen badkleding toegestaan 
 • Internet: gratis
 • Kinderbeleid: Gebruik van alle spa- en wellness faciliteiten is toegestaan voor volwassene in de leeftijd van 18 jaar en ouder. Gebruik van alle dagelijkse activiteiten zoals yoga en meditatie en het gebruik van het zwembad is toegestaan voor iedereen vanaf 14 jaar. 
 • Badjas/slippers en kurta pyama liggen op uw kamer


Internet
Er is gratis wifi in het resort. Het bereik is alleen niet overal even goed. 

Paspoort / visum informatie
Voor een bezoek aan India dient uw paspoort nog minimaal zes maanden geldig te zijn na terugkomst uit het land. Daarnaast heeft u een visum nodig. U kunt deze visum op 2 verschillende manieren aanvragen:
1. Online een e-visum
Voor het aanvragen van het e-visum kunt u terecht op https://indianvisaonline.gov.in/visa/tvoa.html. U kunt een e-visum minimaal 6 dagen en maximaal 30 dagen voor de vertrekdatum aanvragen. Na aanvraag krijgt u binnen 72 uur per email bericht of uw visum is goedgekeurd of niet. Het visum is maximaal 30 dagen geldig, behalve wanneer u om medische redenen langer in India moet blijven. Het visum kost 80 USD en dat bedrag moet uiterlijk vier dagen voor vertrek online betaald zijn met Mastercard of Visa. Let op! het is heel belangrijk dat u alle velden zo volledig mogelijk invult, anders kan het zijn dat er tussendoor dingen mis gaan waardoor u de aanvraag weer opnieuw moet doen.

De volgende documenten heeft u nodig om uw visum snel aan te vragen:
- Paspoort kopie (pdf-bestand en niet groter dan 300 kb)
- Digitale foto van voor genomen met het liefst een witte achtergrond (JPEG-bestand en niet groter dan 1 MB)

2. Via de Ambassade van India in Den Haag (https://indianvisaonline.gov.in/visa/).
De kosten voor een toeristenvisum voor mensen met een Nederlands paspoort bedragen ongeveer 80 USD per persoon. Heeft u eerder uw visum nodig dan bestaat er een spoedprocedure. De kosten hiervoor zijn hoger. De verwerkingstijd van een visum is minimaal 3-5 werkdagen en kan flink oplopen, houdt u daar rekening mee. Het is een tijdrovende klus, dus begin op tijd! U dient vaak een afspraak van te voren te maken, dit kan via de website.
De vereisten voor het verkrijgen van een visum in India zijn aan verandering onderhevig, informeert u daarom altijd even online bij de betreffende visumdienst over een update van de vereiste papieren.
Het is uw eigen verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat u geldige reisdocumenten heeft en meeneemt. Indien u niet de Nederlandse nationaliteit bezit of niet woonachtig bent in Nederland, dient u tevens zelf met de betreffende ambassade of consulaat contact op te nemen om te controleren welke reisdocumenten u nodig heeft.

Vaccinaties en gezondheid
Inentingen voor India zijn niet verplicht, maar in het algemeen worden inentingen tegen Tyfus, DTP en Hepatitis A aanbevolen. Malaria komt het gehele jaar door voor in India. Er zijn echter grote verschillen per streek en per tijd van het jaar. Zo komt er weinig malaria voor in de streek in Noord- en Zuid India waar onze kuurhotels zich bevinden. Of u profilaxe Malaria tabletten nodig heeft hangt dus af van uw reisschema. Profylaxe zijn behoorlijk zware middelen en het is belangrijk om hier een zorgvuldige afweging over te maken. We raden u aan altijd advies hierover in te winnen bij een van de genoemde medische autoriteiten.
Het is zeer belangrijk om risicobeperkende maatregelen te treffen: ’s avonds de armen, benen en voeten bedekken, een muggenmiddel opsmeren waar DEET in zit en eventueel een klamboe gebruiken. In de hotels die wij aanbieden is airco aanwezig dus zijn netten niet nodig.
Wilt u hierover de laatste informatie, informeert u dan bij uw plaatselijke GGD. Vul uw postcode in op GGD.nl en bekijk welke GGD bij u in de buurt zit. Ook de website gezondopreis.nl biedt veel informatie.
Let op: de aanbevelingen hier zijn van algemene aard. De reisbestemming, verblijfsduur, het soort reis, gezondheid/conditie en leeftijd van de reiziger bepalen welke evt. antimalariamaatregelen en welke vaccinaties nodig zijn. U moet zich persoonlijk laten adviseren over de maatregelen, die voor u belangrijk zijn.

Meer reizen naar dit hotel