Filter op beoordelingen
Reiservaringen

Wij delen met u graag ons enthousiasme over onze bestemmingen en reizen. Maar laten we eerlijk zijn: helemaal ‘ongekleurd’ zijn onze meningen niet. Daarom hechten we veel waarde aan de beoordelingen en tips die onze klanten achterlaten op onze website. Niets zo waardevol als een review van een klant die net terug is van zijn/haar reis. Daarom warm aanbevolen: lees de beoordelingen. U kunt reviews vinden over elke reis, elk hotel, elke coach. Of doe inspiratie op in het algemene reviewoverzicht van alle wellnessreizen.

Reviews van Badhotel Domburg
25 oktober 2022

Nederland, Badhotel Domburg, Els Dourleijn

Zoals steeds zeer rustgevend en een goede afleiding voor mijn maag/darmproblemen. Soms ben ik helemaal weg tijdens de yoga, een beetje zoals hypnose, dat lijkt me zeer positief te zijn. Je lessen zijn de juiste mix van rust/liggen en actief zijn. Het is altijd verrassend en doet fysiek en mentaal veel deugd. 

Hanna

24 oktober 2022

Nederland, Badhotel Domburg, Els Dourleijn

Fantastisch! It was very active, cozy, healthy, very well organized, comfortabley and smart. Thank you very much Els! Your lessons are very very good!

Zhanna

23 oktober 2022

Nederland, Badhotel Domburg, Els Dourleijn

Het was weer een heerlijk weekendje weg met mijn vriendinnen. Heerlijke lessen, lekker uitwaaien aan het strand, lekker eten. Heerlijk ontspannen! Wat geef je toch lekker les Els

Anoniem

13 mei 2022

Nederland, Badhotel Domburg, Els Dourleijn

Zeer ontspannen en weer bijzonder. Els weet altijd weer nieuwe elementen toe te voegen en maakt het steeds een ander feestje. Het strand en Domburg geven een extra tintje aan alles. En natuurlijk het zonnetje.

Berlanda