Filter op beoordelingen
Reiservaringen

Wij delen met u graag ons enthousiasme over onze bestemmingen en reizen. Maar laten we eerlijk zijn: helemaal ‘ongekleurd’ zijn onze meningen niet. Daarom hechten we veel waarde aan de beoordelingen en tips die onze klanten achterlaten op onze website. Niets zo waardevol als een review van een klant die net terug is van zijn/haar reis. Daarom warm aanbevolen: lees de beoordelingen. U kunt reviews vinden over elke reis, elk hotel, elke coach. Of doe inspiratie op in het algemene reviewoverzicht van alle wellnessreizen.

Alle beoordelingen
19 september 2022

Portugal, Monchique Resort & Spa

Onlangs met 13 (veeleisende) vriendinnen naar Monchique Resort & Spa geweest. Wat een topadres! Loeigrote, uiterst comfortabele kamers en uitstekende faciliteiten. Het water in de zwembaden is er frisser dan fris. De ‘massage therapists’ zijn uit de kunst: krachtige handen, lieve woorden. Ze voelen precies aan wat je nodig hebt. We moesten ons inhouden om er niet elke dag naartoe te gaan. Verslavend goed! Vanuit het hotel is alles mogelijk: eindeloos wandelen, een beetje shoppen en veel luieren aan het strand. Een auto huren is wel een must om de omgeving te ontdekken.

We hebben op aanraden van Kim Brouwer voor deze accommodatie gekozen. Echt een goede tip van haar: je krijgt ontzettend veel waar voor je geld! Een mega compliment aan Kim voor haar service. Regelmatig wilden we iets wijzigen. Niets was haar te veel! Ze reageerde snel, vriendelijk en kundig. Ook keek ze vooruit: welke consequentie heeft de wijziging voor de rest van de boeking? Deze uiterst professionele dame liet geen losse eindjes liggen. Ze heeft oog voor detail en doet écht haar best voor je: ze is een sieraad voor het bedrijf. Ik kan niet wachten om weer met Puur & Kuur op stap te gaan.


Patricia J.

18 september 2022

Nederland, Hotel De Zeeuwse Stromen, Monique Oudejans-Opreij

Ik heb intens genoten van dit weekend. Dank je wel voor je lessen. Niet alleen voelt mijn lijf fijner, ook heb je mij belangrijke vragen gesteld waar ik mee aan de slag ga. Je lessen waren precies wat ik nodig had.


Ilse

16 september 2022

Spanje, MasQi - The Energy House

✅ Goede prijs-kwaliteitverhouding 

✅ Goede spafaciliteiten & -behandelingen 

✅ Prettige service 

✅ Ontspannen sfeer

✅ Mooi uitzicht & omgeving 

✅ Schoon

✅ Goede bedden

Susan

14 september 2022

Spanje, PALASIET Thalasso Clinic & Hotel ****

Prachtige kamer met prachtig uitzicht.

Als ik nog een keer zou gaan zou ik alleen ontbijt doen, er zitten veel goede restaurants op loop afstand.

Het ontbijt is geweldig. Ik nam alleen fruit en liet yogurt en havermout inpakken voor na het sporten. Dat was geen probleem.

Jammer dat bij de incheck niet even een rondleiding werd gegeven, je kreeg de sleutel en zoek het maar uit. De dames bij de receptie spraken Engels, het andere personeel minder.

Ik miste wel een charity table 's avonds met eten.

Anoniem

13 september 2022

Nederland, Hotel De Zeeuwse Stromen, Monique Oudejans-Opreij

Dank voor je fijne lessen! De afwisseling is prettig en jouw kundige aanpak heel fijn. Je kijkt goed naar ieder individu en wat er nodig is, top!

De eerste les had het tempo iets lager gemogen wat mij betreft. Zou volgende keer weer bij jou willen!


Inge

12 september 2022

Nederland, Hotel De Zeeuwse Stromen, Monique Oudejans-Opreij

Mijn reflectie op dit weekend: heel fijn om weer naar jezelf terug te keren. De lessen waren heel goed: op een fijne, niet dwingende manier werd je uitgedaagd grenzen op te zoeken en te bewaken. Ook heb ik door ‘inzichten’ mijn intenties bijgesteld tot het eind. 

Carla