Puurenkuur, WELLNESS REIZEN WERELDWIJD

Filter op beoordelingen
Reiservaringen

Wij delen met u graag ons enthousiasme over onze bestemmingen en reizen. Maar laten we eerlijk zijn: helemaal ‘ongekleurd’ zijn onze meningen niet. Daarom hechten we veel waarde aan de beoordelingen en tips die onze klanten achterlaten op onze website. Niets zo waardevol als een review van een klant die net terug is van zijn/haar reis. Daarom warm aanbevolen: lees de beoordelingen. U kunt reviews vinden over elke reis, elk hotel, elke coach. Of doe inspiratie op in het algemene reviewoverzicht van alle wellnessreizen.

Alle beoordelingen
19 februari 2018

Spanje, Shanti-Som

Heerlijke vakantie gehad in Shanti Som. Wat een paradijs is Shanti Som. Een soort van Bali in het klein verscholen in de bossen. Fijn personeel dat je snel kent bij naam omdat het heel klein is. Fijne massages en yoga lessen. Voor mij 4 dagen om te relaxen en tot rust te komen. Had het gevoel dat ik ruim een week weg was geweest. Als het slecht weer is (helaas kan dat in januari) is het heerlijk binnen bij de haard vertoeven. Ik ga zeker terugkomen.

Tip: huur auto via Sunny Cars ( er komen bij hun geen extra kosten meer bij) via de nieuwe rustige snelweg bovenlangs ben je er in 40 minuten. En fijn als je dagje naar Puerto Banus ( prachtige Corte Ingles en winkels) of Marbella wilt.

Auto kun je gratis parkeren in Puerto Banus, Calle los Granados of aan het einde van deze straat. Dan ga je het bruggetje over en kun je langs deze weg naast het strand naar Marbella lopen. Prachtige route.

Helga T.

16 februari 2018

Nederland, Badhotel Domburg, Karin Janssen

Het was een fijn weekend, de lessen waren zeer goed, een kennismaking met Dru yoga is me goed bevallen. Je stem werkt zeer ontspannend. Voor herhaling vatbaar! Dank je wel.

Christine

16 februari 2018

Nederland, Badhotel Domburg, Karin Janssen

Het was een heerlijk weekend in een heel fijn hotel met een heerlijke sauna en een goed verzorgd, gevarieerd ontbijt. De yogalessen van Karin waren heel ontspannen en goed te volgen. Ik heb genoten, dank je wel.

Barbara

16 februari 2018

Nederland, Badhotel Domburg, Karin Janssen

Dank voor het heerlijke weekend, waarin tijd voor jezelf en de moeder/dochter momentjes centraal stonden. Jij als yogadocent bent een warm en betrokken persoon. Dat maakt dat er vertrouwen is en overgave mogelijk is. De extra aandacht die je aan Charlotte gaf (i.v.m. zwangerschap), heeft gemaakt dat zij kon bewegen in een veilige omgeving. Ik ga je zeker terug zien om yogalessen te volgen.

Voor Puurenkuur: de yogaweekenden zijn een cadeautje voor jezelf, en die blijf ik mijzelf geven zo lang het mogelijk is.


Charlotte en Mariëtte

16 februari 2018

Nederland, Badhotel Domburg, Karin Janssen

Dru yoga, wat een ontdekking! Soepel, vloeiend, gratie en zorg voor hele lichaam en geest. Voor jong en oud, voor liefde en zorg voor je lichaam. Mijn yoga. Bedankt Karin!

Lena

Logo ANVR Logo SGR Logo Calamiteitenfonds Logo Allianz Global Assistance Logo iDeal Logo Bancontact / Mister Cash Logo American Express Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal