Puurenkuur, WELLNESS REIZEN WERELDWIJD

Filter op beoordelingen
Reiservaringen

Wij delen met u graag ons enthousiasme over onze bestemmingen en reizen. Maar laten we eerlijk zijn: helemaal ‘ongekleurd’ zijn onze meningen niet. Daarom hechten we veel waarde aan de beoordelingen en tips die onze klanten achterlaten op onze website. Niets zo waardevol als een review van een klant die net terug is van zijn/haar reis. Daarom warm aanbevolen: lees de beoordelingen. U kunt reviews vinden over elke reis, elk hotel, elke coach. Of doe inspiratie op in het algemene reviewoverzicht van alle wellnessreizen.

Alle beoordelingen
23 mei 2018

Nederland, Landgoed de Wilmersberg, Annette Paulich

We hebben een heel bijzonder ontspannen weekend gehad. De yoga was goed te doen voor zowel ervaren als minder ervaren mensen. Zelf was ik 32 weken zwanger en vond ik het een hele fijne vorm van bewegen en ‘loskomen’. Annette creëerde een hele fijne setting en heeft echt de juiste energie weten te creëren. Annette, heel erg bedankt voor je open blik, je fijne stem en begeleiding. De locatie maakte het weekend helemaal perfect. De prachtige omgeving en het heerlijke eten hebben bijgedragen aan een heerlijk weekend.

Marlou

23 mei 2018

Nederland, Landgoed de Wilmersberg, Annette Paulich

Heerlijk weekend!
Dank Annette voor je prettige lessen, open blik en fijne stem.  
Als je op zoek bent naar diepe ontspanning en een goed gevoel over jezelf, dan is deze yogavorm echt perfect. Het hotel/de locatie De Wilmersberg is een heerlijke get-away in eigen land, voor een mini-vakantiegevoel.  


Yanouk

23 mei 2018

Nederland, Landgoed de Wilmersberg, Annette Paulich

Wat een fijn weekend in Hotel Wilmersberg met Annette Paulich.
In vond Dru yoga een hele fijne en ontspannende vorm van yoga die ik nog niet kende. 
Het hotel was luxe met goede wellness faciliteiten. Ook in de omgeving veel leuke uitstapjes gemaakt. 
Al met al een top weekend! 


Irma

23 mei 2018

Nederland, Landgoed de Wilmersberg, Annette Paulich

Heerlijk weekend, goed verzorgd!
Combinatie van een leuke docent met fijne stem en die zeer vriendelijk is tijdens de Dru Yoga, perfect. 
Geen eerdere ervaring met deze vorm gehad, wel Yin, maar met deze vorm kon de hele groep (10 personen) mee doen: zwanger, geen ervaring, jong & oud. Het hotel en de faciliteiten zijn perfect! 
Aanrader!  


Stephy

14 mei 2018

Portugal, Macdonald Monchique Resort & Spa

Macdonald Monchique is een prima hotel. Het ligt rustig, dus als je dingen wilt ondernemen, huur een auto. Was voor mij niet nodig, omdat ik vooral wilde relaxen en sportactiviteiten meedoen. Het restaurant is ook goed genoeg om de deur niet uit te hoeven en fruit en crackers voor tussendoor kun je ook in de hotelwinkel halen.

De inrichting is OK, maar met name de service van het hotel is top. Je wordt snel herkend door de medewerkers en ze denken met je mee. Blijkbaar is het gemiddelde loon maar EUR 600 per maand, dus fooien worden enorm gewaardeerd.

Er is een ruime keuze uit uitdagende bewegingsactiviteiten; dit was de reden waarom ik voor dit hotel heb gekozen. De trainers zijn kundig en meestal doen maar weinig mensen mee, zodat je een soort private training krijgt. Doe vooral ook de wandelingen in de omliggende natuur mee.

De spa zelf is niet zo spectaculair, maar de spa treatments zijn uitzonderlijk goed.

Ik ben zeer tevreden over de trip.

Mirella D.

11 mei 2018

Spanje, Marbella Club Hotel, Golf Resort & Spa

Wat prachtig hotel is dit! Professionele staf, luxe kamers, geweldige restaurants en de bediening is ook ok. En wat een rust! Het zit direct aan het stand, wat wil een mens nog meer. Echt een top hotel!

Eric

Logo ANVR Logo SGR Logo Calamiteitenfonds Logo Allianz Global Assistance Logo iDeal Logo Bancontact / Mister Cash Logo American Express Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal