Soort reis

Filter op beoordelingen
Reiservaringen

Wij delen met u graag ons enthousiasme over onze bestemmingen en reizen. Maar laten we eerlijk zijn: helemaal ‘ongekleurd’ zijn onze meningen niet. Daarom hechten we veel waarde aan de beoordelingen en tips die onze klanten achterlaten op onze website. Niets zo waardevol als een review van een klant die net terug is van zijn/haar reis. Daarom warm aanbevolen: lees de beoordelingen. U kunt reviews vinden over elke reis, elk hotel, elke coach. Of doe inspiratie op in het algemene reviewoverzicht van alle wellnessreizen.

Alle beoordelingen

25 mei 2024

Griekenland, Euphoria Retreat

We hadden een reis zelf samengesteld met Pilateslessen elke dag en elke dag een massage. Die lessen waren heel goed. op de reformers, super trainer. Je kan tussendoor relaxen in de spa, en wandelingen maken. Er was wat onduidelijkheid over de snacks bij het volpension, maar goed opgelost door Puurenkuur. Heerlijke plek. Veel zorg voor de gasten. 

Zynona

13 mei 2024

Thailand, Kamalaya Wellness Sanctuary

Het is hemel op aarde. Fantastisch eten massages mentoring personeel faciliteiten activiteiten Kortom beter bestaat niet. Op een magische plek! Prachtig onderhouden en zeer schoon. Heerlijke bedden. Fantastische service. Met het juiste programma kom je echt herboren terug

Anoniem

9 mei 2024

Turkije, Sianji Wellbeing Resort

De locatie is geweldig! Het is bijzonder prettig dat ze meerdere detox programma’s hebben. Je kan dus heel makkelijk switchen tussen sap, rauw, anti aging of keto. Verder hebben ze 4 maal per dag activiteiten zoals powerwalk, yoga, pilates, agua gym etc. Alle medewerkers zijn zeer professioneel en doen er alles aan om je een geweldige tijd te bezorgen.

Linda