Puurenkuur, Wellness Reizen Wereldwijd
 
Soort reis

Filter op beoordelingen
Reiservaringen

Wij delen met u graag ons enthousiasme over onze bestemmingen en reizen. Maar laten we eerlijk zijn: helemaal ‘ongekleurd’ zijn onze meningen niet. Daarom hechten we veel waarde aan de beoordelingen en tips die onze klanten achterlaten op onze website. Niets zo waardevol als een review van een klant die net terug is van zijn/haar reis. Daarom warm aanbevolen: lees de beoordelingen. U kunt reviews vinden over elke reis, elk hotel, elke coach. Of doe inspiratie op in het algemene reviewoverzicht van alle wellnessreizen.

Alle beoordelingen

24 mei 2023

Spanje, L'Azure Hotel

Hier een heel fijn verblijf gehad! Het geluid van de weg hoorde je op je balkon wel goed, maar als je de deur van het balkon dichtdeed viel het geluid op de kamer erg mee.

Het eten in dit hotel is verrukkelijk! Alle restaurants zijn goed en hebben smaakvol eten. Het adults only zwembad bovenop het dak is heerlijk, daar kun je in alle rust genieten van de zon en een boek lezen.

En zeker niet de spa vergeten! heerlijke plek om even te ontspannen, te zwemmen of even de sauna in + de massages zijn heerlijk ontspannen. 

Jolanda

22 mei 2023

Marokko, Vichy Célestins Spa Hotel

Helaas zit onze vakantie erop....

We hebben genoten! Heerlijk hotel, het programma was super! Ontzettend aardig personeel, een mega goede personal trainer ook nog!

Een aanrader!


Anoniem

12 mei 2023

Nederland, Boshotel Vlodrop, Els Dourleijn

Seeeehr abwechslungsreich und auch herausfordernd, viele tolle neue Asanas, soms echt verrassend voor mijn lichaam. En je bent sowieso super. Das Hotel ist prima, alle mensen heel vriendelijk.

Eva

12 mei 2023

Vietnam, TIA Wellness Resort

Erg tevreden. Klein minpuntje vond ik dat er ook veel “andere” gasten waren waardoor t wellness only wegviel. Ik heb 1 avond om 3 uur snachts de receptie moeten bellen omdat mijn buren ( leek 4 volwassenen) heel veel lol in t zwembad hadden. TIA heeft hier uitstekend op gehandeld hoor, het is meer een verschil met Kamalaya waar ik meer het retraite gevoel had. En waar ook veel meer mensen alleen komen.

Anoniem

12 mei 2023

Nederland, Boshotel Vlodrop, Els Dourleijn

Eine neue andere Erfahrung mit Yoga. Wieder besinnung auf mich selbst und mein Inneres. Wohltuende Anstrengung, Kraft, die in mir steckt entdecken, freundliche Menschen, eine tolle Frau Els kennengelernt.

Brigitta

12 mei 2023

Nederland, Boshotel Vlodrop, Els Dourleijn

Inspirerend, ontspannen, uitdagend, rustgevend. Heel erg bedankt! Ik heb het als een mooi compleet pakket ervaren. Alles klopte! Het was een fijne sfeer. Je geeft heerlijk les - zit goed in elkaar (de les dan) Mooie opbouw. Je bent lief, grappig en straalt een fijne rustige sfeer uit.

Nele