Puurenkuur, Wellness Reizen Wereldwijd
 
Soort reis

Filter op beoordelingen
Reiservaringen

Wij delen met u graag ons enthousiasme over onze bestemmingen en reizen. Maar laten we eerlijk zijn: helemaal ‘ongekleurd’ zijn onze meningen niet. Daarom hechten we veel waarde aan de beoordelingen en tips die onze klanten achterlaten op onze website. Niets zo waardevol als een review van een klant die net terug is van zijn/haar reis. Daarom warm aanbevolen: lees de beoordelingen. U kunt reviews vinden over elke reis, elk hotel, elke coach. Of doe inspiratie op in het algemene reviewoverzicht van alle wellnessreizen.

Alle beoordelingen

22 september 2023

Nederland, Boshotel Vlodrop, Karin Janssen

Heel erg fijn! Namaste. Fijn om ook de 'Chi' elementen te ontdekken, en de zachtheid in de houdingen. De tips waren ook erg prettig, om de houdingen goed uit te voeren. Het 'water scheppen' en 'appels plukken' ga ik niet vergeten. Fantastische omgeving, te weinig tijd om alles te doen (zwemmen, wandelen, fietsen, sauna). ga zo door, heel fijn om te ervaren!

Brigitta

22 september 2023

Nederland, Boshotel Vlodrop, Karin Janssen

Wij hebben enorm genoten van ons weekend. Over Karin: gevarieerde les, super zachte aanpak, enthousiast, mooie aangepaste muziek, heerlijke stem. Alles super ontspannend en daarvoor zijn we gekomen. Liefs!

Annelies en Febe

20 september 2023

Malediven, JOALI BEING

Na een leven van reizen kan ik met volle overtuiging bevestigen dat Joali Being het paradijs op aarde is. Elk lid van het personeel straalt charme uit en toont een buitengewone mate van professionaliteit. De spa-behandelingen die ik hier heb mogen ervaren behoren zonder twijfel tot de beste die ik ooit heb gehad, en het eten is niet alleen voortreffelijk maar ook zeer gezond. De faciliteiten, met name de Grand Sunset Ocean Villa, zijn gewoonweg adembenemend en weelderig. Deze ervaring heeft onze verwachtingen overtroffen op alle mogelijke manieren. We zijn van plan om volgend jaar in augustus zeker terug te keren, want dit was een droomvakantie die we voor altijd zullen koesteren. Dank aan het Joali Being-team voor het verwezenlijken van deze droom.

Niels

20 september 2023

Duitsland, Kurhaus Hotel Bad Bocklet

De kamers zijn buitengewoon netjes en rustgevend, met uitzicht op de prachtig aangelegde spa-tuinen. De dienstverlening en culinaire ervaring waren van uitmuntende kwaliteit. Het wellnesscentrum straalt een onberispelijke hygiëne uit en vormt de ideale plek voor totale ontspanning. Wat betreft prijs-kwaliteitverhouding, kunnen we zeker tevreden zijn. Het personeel onderscheidt zich door hun buitengewone vriendelijkheid.

Manon

18 september 2023

Nederland, Boshotel Vlodrop, Mariken Fliervoet

Hey Mariken,

Goed thuisgekomen en nog aan het nagenieten van het heerlijk weekend!!

Ik hoor je nog steeds zeggen ‘pak je schat’

super toch! Bedankt voor je persoonlijke aanpak. Dit weekend heeft me zó deugd gedaan. Het werkt genezend.

De omgeving was prachtig, het bos, de yoga, de wandelingen, het zwembad, de sauna, het eten, de stilte is geweldig. 

Sara

17 september 2023

Duitsland, Kurhaus Hotel Bad Bocklet

Het Kurhaus Bad Bocklet, gelegen te midden van het schilderachtige Kurpark, is een ware oase van rust, verfijning en moderniteit. Ons verblijf overtrof ruimschoots onze verwachtingen en liet een onuitwisbare indruk achter. De gehele staf straalde een ongeëvenaarde vriendelijkheid en behulpzaamheid uit, wat ons verblijf des te aangenamer maakte. Een van de meest opvallende aspecten van ons verblijf was de onberispelijke netheid die in elke hoek van het Kurhaus heerste. Hoewel we de wellnessfaciliteiten met het zwembad en de sauna niet hebben uitgeprobeerd, gaf het ons een gerust gevoel te weten dat deze beschikbaar waren. Buiten het Kurhaus ontdekten we een scala aan boeiende uitstapjes en prachtige wandelroutes in de directe omgeving van Bad Bocklet, waardoor ons verblijf nog meer diepgang kreeg. Kortom, dit hotel straalt zorg en kwaliteit uit, en biedt een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Een waar juweeltje voor wie op zoek is naar een onvergetelijk toevluchtsoord.

Gabrielle