Soort reis

Filter op beoordelingen
Reiservaringen

Wij delen met u graag ons enthousiasme over onze bestemmingen en reizen. Maar laten we eerlijk zijn: helemaal ‘ongekleurd’ zijn onze meningen niet. Daarom hechten we veel waarde aan de beoordelingen en tips die onze klanten achterlaten op onze website. Niets zo waardevol als een review van een klant die net terug is van zijn/haar reis. Daarom warm aanbevolen: lees de beoordelingen. U kunt reviews vinden over elke reis, elk hotel, elke coach. Of doe inspiratie op in het algemene reviewoverzicht van alle wellnessreizen.

Reviews van Absolute Sanctuary

22 november 2023

Thailand, Absolute Sanctuary

Het is een prachtig resort waar alles tot in de puntjes is geregeld. Het personeel is super vriendelijk. Ze weten precies wie je bent en wat voor een programma je volgt. Het eten is heerlijk en met zorg bereid. Ook het yoga/pilates programma zit goed en professioneel in elkaar. Behandelingen zijn fantastisch. De kamer en het resort zijn goed verzorgd en schoon Echt een aanrader!

Anoniem

17 maart 2023

Thailand, Absolute Sanctuary

Ik kreeg een spa-voucher van E100 mee en die mocht ik ook inzetten voor eten en drinken. Nu ben ik niet zo'n fan van massages dus het kwam goed uit voor mij. Ben nu 2x naar Absolute Sanctuary geweest en het is fantastisch. Er zijn veel gasten die lang blijven (3 tot 6 weken) en de meeste willen ook terugkomen of zijn al eerder geweest. De Duitse yoga-juf Jana is geweldig, ik ben vooral fan van haar hot yoga-lessen. En ik hoorde van anderen dat de personal trainers ook heel goed zijn. Dagelijks gaat er een gratis shuttlebus naar 2 stranden en een paar keer per week s avonds naar een night market. Deze plek is echt een aanrader, of nu een programma doet of -net als ik- alleen een kamer neemt.

Anoniem

26 februari 2019

Thailand, Absolute Sanctuary

Het was een zalig verblijf in Absolute Sanctuary. We werden zoals voorzien opgehaald in ons 1e hotel (zelfs een half uur voor tijd) en heel vriendelijk onthaald bij aankomst. Het personeel was heel vriendelijk en gedienstig. De planning was in het begin wat moeilijk maar ze waren heel gemakkelijk toen we vroegen om de 1e avond al iets te kunnen eten (was niet ingepland).  

Wat de accommodatie betreft, daar kan je echt weinig op aanmerken. De kamers zijn heel proper, worden dagelijks opgemaakt en gepoetst indien gevraagd. Het zwembad, het restaurant, gans het domein was spik en span.  

In het restaurant kregen we de wellness menukaart waar je telkens 2 gerechten van kan kiezen. De kaart is uitgebreid genoeg om er een week gevarieerd, lekker en gezond te eten. De smoothies aan het zwembad zijn heel vers en je hebt keuze uit zeker 20 verschillende soorten. Ze zijn beperkt tot 2 per dag.

We hadden gekozen voor het full yoga programma. Er was dagelijks yoga voorzien en 3x per week hot yoga. Gezien mijn vreet gevorderde heupartrose was het voor de leerkracht en uitdaging om de lessen voor mij haalbaar te maken maar dit is behoorlijk goed gelukt. De Pilates reformer les was heel intensief maar met een heel leuke leerkracht. Zelf ben ik een fietser en heb ik de fitness ruimte kunnen gebruiken om te fietsen. Deze was aangenaam "fris", er zijn handdoekjes en water voorzien en er speelt muziek.

De massages waren prima kwaliteit en persoonlijk aan te passen.

Er is dagelijks gratis vervoer naar het strand. Er is een tempeltoer en 2x per week een uitstap naar het fishermen's village. De tempeltoer is met 1u wel te kort om ervan te kunnen genieten. Dat was een beetje jammer...

Dus, zeker geslaagde vakantie en voor herhaling vatbaar!

Wesley B.

26 april 2017

Thailand, Absolute Sanctuary

Ik heb het als een hele fijne, ontspannende, inhoudelijk gericht op anti-stress, programma ervaren. Het had voor mij wellicht wat meer uitgesmeerd mogen worden over meerdere dagen. In mijn geval ga je toch wel van de ene afspraak naar de ander. Hoewel dit ook mede door mijzelf kwam, extra behandelingen ingepland en pilates-en yogalessen gevolgd. Het eten is heel fijn, voelt enorm gezond, heel smaakvol allemaal. De medewerkers zijn allemaal erg begaan, enorm dienstverlenend, vriendelijk en zorgzaam. Tijdens mijn verblijf ook erg leuke overige gasten, waardoor het een overall extra leuk en fijn verblijf was. Een aantal kleine dingen wat wellicht beter kan: zijn nogal extreem strikt in het aanpassen van eventuele eetwensen die niet binnen het budget vallen, bijv. De vraag of er ook mango bij het fruitontbijt kon ipv Papaya, tbv de afwisseling. Hierin zijn ze wat stug en niet echt flexibel. Tevens zou het niveau van het Engels wat verbeterd kunnen worden van massage-en restaurant personeel. Soms bracht dit onnodig wat onduidelijkheden met zich mee. Al met al ben ik uitermate tevreden en zou ik zeker nogmaals deze of een andere reis naar Absolute Sanctuary boeken.

Judith R.

6 januari 2014

Thailand, Absolute Sanctuary

Het blijft geweldig. Ook na drie keer in de herhaling is het nog steeds voor herhaling vatbaar!

Sandra K.

23 augustus 2013

Thailand, Absolute Sanctuary

I stayed there for 3 nights with a friend who has gone back there 6 times in the past 4 years. 

The service was tip top from ALL their members of staff. They were all very attentive and friendly; well groomed and knowledgeable and confident in their areas of responsibilities.

The resort has only 38 rooms so it was very peaceful - perfect for a yoga state of mind.

Rooms are very spacious, clean and comfortable. Their restaurant, the Love Kitchen, (cute name), serves very healthy and organic dishes and health juices - not all fab but were all very well prepared, presented and wholesome. I enjoyed the complimentary veg broth which is highly recommended for anyone on a detox. Yums!

They screen movies nitely at their function room where we were each provided with a wide comfortable deck chair with a pillow/bolster and blanket each.... superb pampering.

They are 12 mins car ride away from shopping belt, Chaweng, and complimentary shuttle is available several times a day. Also about 15 mins away from the airport so visiting Absolute Sanctuary was really of very little effort.

It's a resort that has everything you need: yoga, massages, talks, etc... I'd definitely go back there again.

Dan B.