Puurenkuur, Wellness Reizen Wereldwijd
 
Soort reis

Filter op beoordelingen
Reiservaringen

Wij delen met u graag ons enthousiasme over onze bestemmingen en reizen. Maar laten we eerlijk zijn: helemaal ‘ongekleurd’ zijn onze meningen niet. Daarom hechten we veel waarde aan de beoordelingen en tips die onze klanten achterlaten op onze website. Niets zo waardevol als een review van een klant die net terug is van zijn/haar reis. Daarom warm aanbevolen: lees de beoordelingen. U kunt reviews vinden over elke reis, elk hotel, elke coach. Of doe inspiratie op in het algemene reviewoverzicht van alle wellnessreizen.

Reviews van Shanti-Som

25 juli 2023

Spanje, Shanti-Som

Perfecte locatie voor als je een aantal dagen alleen weg wil.

Anoniem

2 november 2022

Spanje, Shanti-Som

Heel vriendelijk personeel, behulpzaam en persoonlijke aandacht. Goed georganiseerd. Heel lekker eten. Voor mensen die rust zoeken zeker aan te raden. Als enige wat min puntje: als je een behandeling/yoga of pilatus les ter plekke wilt bijboeken dan is het wel erg duur.

Anoniem

14 juli 2022

Spanje, Shanti-Som

Het was mijn eerste keer op retraite, maar dit hotel: wauw. Shanti-Som was een geweldig, vredig, kalm resort die me meteen een veilig gevoel gaf. Ik was in staat om de lichaam en geest te ontspannen,veel te leren en weer contact te maken met mijn innerlijke rust. Het personeel, de behandelingen en het eten waren van een enorm hoge standaard. De aandacht voor detail was uitstekend.

Ik kom zeker terug en raad het iedereen aan.

Penny

9 juli 2022

Spanje, Shanti-Som

Had een geweldige tijd in Shanti-Som! Iedereen was vriendelijk en gastvrij en de andere gasten waren ook vriendelijk. Yoga-instructeurs waren heel verschillend van stijl, maar allebei fantastisch. De spa was ook geweldig - ik had een paar behandelingen vond ze allebei heerlijk op een andere manier. Eten was geweldig en gezond, terwijl ik ook heb kunnen genieten van een glas wijn. Slaapkamers zijn vrij eenvoudig (dit is mijn enige feedbackpuntje). Ik zou zeker teruggaan. Grote dank aan het hele team van Shanti-Som.

Aniek

30 juni 2022

Spanje, Shanti-Som

Ik heb al veel luxe wellnessretraites geprobeerd en Shanti Som is een van mijn favorieten. De plaats is intiem en al het personeel en yoga / pilates-leraren nemen de tijd om elke gast persoonlijk te leren kennen en ze passen hun sessies aan elk niveau aan. De kamers zijn schoon en comfortabel en het eten is heerlijk: gezond zonder te beperkend te zijn. De perfecte optie om opnieuw contact te maken met de natuur en te ontsnappen aan de stress van het dagelijkse leven.

Anoniem

21 april 2022

Spanje, Shanti-Som

Dit was mijn eerste solo-vakantie en mijn eerste wellnessreis. Ik genoot zo van mijn verblijf dat ik nog 3 nachten langer bleef. Het personeel van Christine tot Yana Miguel Juan en de yogadocenten Audrey, Natalie en Isobel waren allemaal geweldig en niets was teveel gevraagd. De lessen waren informatief, uitdagend en leuk. Het eten was heerlijk en gezond. Ik kan niet wachten om weer terug te gaan.

Kristy