Filter op beoordelingen
Reiservaringen

Wij delen met u graag ons enthousiasme over onze bestemmingen en reizen. Maar laten we eerlijk zijn: helemaal ‘ongekleurd’ zijn onze meningen niet. Daarom hechten we veel waarde aan de beoordelingen en tips die onze klanten achterlaten op onze website. Niets zo waardevol als een review van een klant die net terug is van zijn/haar reis. Daarom warm aanbevolen: lees de beoordelingen. U kunt reviews vinden over elke reis, elk hotel, elke coach. Of doe inspiratie op in het algemene reviewoverzicht van alle wellnessreizen.

Reviews van Euphoria Retreat
16 september 2021

Griekenland, Euphoria Retreat

✅ Goede spafaciliteiten & behandelingen

✅ Prettige service

✅ Mooi uitzicht & omgeving

✅ Ontspannen sfeer

✅ Schoon

✅ Goede bedden

Anoniem

12 november 2019

Griekenland, Euphoria Retreat

Geweldig vriendelijk en kundig personeel Top accommodatie, geweldige bedden en heerlijk eten ! Aanrader!! En prima advies en service van de dames van Puur en Kuur!!

Fred C.

4 augustus 2019

Griekenland, Euphoria Retreat

Een geweldig retreat in Mystras, een unieke, bijzondere bestemming! De architectuur en de sfeer zijn fantastisch. Het personeel is ontzettend vriendelijk en behulpzaam, vastberaden om hun gasten de beste service te bieden. 

Het retreat heeft een van de beste spa en fitness faciliteiten die ik ooit heb gezien, de beste en meest moderne apparatuur. De spa en het zwembad zijn prachtig, en de behandelingen zijn van het hoogste niveau! Ik zou zeker ook de dagelijkse activiteiten aanraden, met als hoogtepunt het hiken naar het kasteel van Mystras. 

Barbara

19 juli 2019

Griekenland, Euphoria Retreat

If you want a private, bespoke and truly amazing spa and wellbeing experince, get to Euphoria Retreat.

The hotel is of a very high standard, emaculately clean everywhere and all equipment brand new and to a high specification, both in the gym, spa and bedrooms.

Staff are amazing, they all made an effort to know who we were without being overbearing, from the porter, reception, restaurant, spa and cleaning staff.

Just go and find out for yourself!! Our 5 day rest and relax programme did exactly what we needed it to after a stressful year.

Paul

21 juni 2019

Griekenland, Euphoria Retreat

Dit was de perfecte plek voor mij en mijn vrienden. We verbleven met z'n 3en, waarvan twee van ons het detox programma volgde en de derde een wellness programma. De verschillen, afgezien van het eten, waren hierin niet erg groot. Zij kreeg bij de maaltijden wel een toetje en brood aangeboden. Vanaf het moment dat we hier arriveerden tot het moment dat we weg gingen voelde het alsof we op een hele speciale plek waren. Al het personeel was zo attent, en zorgzaam en dit voelde ook erg oprecht voor ons. 

Het gebouw en het terrein zijn prachtig en we voelden ons al snel tot rust. Na een ochtendwandeling konden we genieten van yoga, iets wat ik thuis op ga pakken! Al hoewel ik niet weet of ik zo'n fijne, lieve yogadocente ga vinden als deze. 

Ik was vooral ook verrast door het eten, wat ongeveer 70% veganistisch was doordat ik ook wat eieren en melk heb gegeten. We hebben genoten van de begeleiding van de chef, en nemen een aantal recepten ook mee naar huis! 

Ik wil nu alweer terug, de plek en het personeel was rustgevend, warm en vriendelijk!

Sandra

10 juni 2019

Griekenland, Euphoria Retreat

Euphoria Retreat is een must voor alle leeftijden en elke tijd van het jaar. Het is gloednieuw, en alles in het hotel zorgt ervoor dat je je welkom en ontspannen voelt. We verbleven een week hier, en we hebben een geweldig verblijf gehad! Alle tips hebben we meegenomen voor in het dagelijks leven, voor minder stress. Het eten was heerlijk, en er was genoeg! Dit was echt een unieke ervaring. De kamers zijn ruim en goed ingericht. Ik heb een aantal behandelingen gehad, de beste die ik ooit heb gehad!! Het personeel was goed opgeleid en altijd vriendelijk. Wij gaan in ieder geval terug!

Vicky