Filter op beoordelingen
Reiservaringen

Wij delen met u graag ons enthousiasme over onze bestemmingen en reizen. Maar laten we eerlijk zijn: helemaal ‘ongekleurd’ zijn onze meningen niet. Daarom hechten we veel waarde aan de beoordelingen en tips die onze klanten achterlaten op onze website. Niets zo waardevol als een review van een klant die net terug is van zijn/haar reis. Daarom warm aanbevolen: lees de beoordelingen. U kunt reviews vinden over elke reis, elk hotel, elke coach. Of doe inspiratie op in het algemene reviewoverzicht van alle wellnessreizen.

Reviews van COMO Shambhala Estate
11 juli 2022

Bali (Indonesië), COMO Shambhala Estate

Dit overtrof al mijn verwachtingen. Ik zou het een 12 op 10 geven als het mogelijk was. Van het geweldige vriendelijke en professionele personeel tot de prachtige kamer, tot het heerlijke eten en het uitstekende wellnessprogramma. Aanrader!

Maartje

30 juni 2022

Bali (Indonesië), COMO Shambhala Estate

Como Shambhala resort had fantastische en zeer gastvrije medewerkers. We hebben de beste massage ooit gekregen. Dit resort heeft een ongelooflijk uitzicht en bevindt zich midden in de jungle. Bedankt aan iedereen die hier werkt voor de gastvrijheid die we hebben gehad. Verder nog hulde voor de gidsen: toen wij het resort verlieten aan het einde van onze reis belden zij ons nog op om te vragen of we veilig aangekomen waren.

Anoniem

10 juni 2022

Bali (Indonesië), COMO Shambhala Estate

True 5-star luxury experience!

You will get more than what you expect at this hotel.

From the concierge, reception, and personal butler, to room service attendants, chefs, maintenance. Every single staff at this property made my days throughout my stay.

Thank you very much Como Shambhala Estate for unforgettable memories!

I will look forward to meeting you again on my next holiday!


Yanna

24 mei 2022

Bali (Indonesië), COMO Shambhala Estate

Een magische plek... oprecht buitengewoon mooi. Het eten en de spa-behandelingen waren uitstekend en het personeel anticipeert direct op alle wensen. Het oudere gedeelte van het resort uit de Begawan Giri-dagen is dé plek om te verblijven. Elk van de 5 paviljoens... wauw! Ik verbleef in Wanacasa 1 en na het zien van de andere paviljoens leek dit ook de mooiste. Dat gezegd hebbende, het waterpaviljoen of de vuurpaviljoens zijn een zeer goede tweede. Als ze een upgrade aanbieden naar de privékamers in het nieuwe gedeelte, weiger dan beleefd - ze zijn lang niet zo charmant...

Therije

1 mei 2022

Bali (Indonesië), COMO Shambhala Estate

Mooie locatie, geweldig personeel, heerlijk eten: uitstekend!

Veel activiteiten, geweldige klantenservice, ga zo maar door.

Speciale dank aan mevrouw Karti, mevrouw Suria en de heer Dudik voor uw warme gastvrijheid en het delen van uw kennis.

Julianne

30 maart 2022

Bali (Indonesië), COMO Shambhala Estate

Alles was uitstekend, echt een geweldig resort. Het personeel is vriendelijk en staat altijd klaar om te helpen, de locatie en het landgoed is echt geweldig (infinity pools, natuurlijke bronnen, uitstekende spa). Het beste resort in Bali naar mijn mening.

Anoniem