Soort reis

Filter op beoordelingen
Reiservaringen

Wij delen met u graag ons enthousiasme over onze bestemmingen en reizen. Maar laten we eerlijk zijn: helemaal ‘ongekleurd’ zijn onze meningen niet. Daarom hechten we veel waarde aan de beoordelingen en tips die onze klanten achterlaten op onze website. Niets zo waardevol als een review van een klant die net terug is van zijn/haar reis. Daarom warm aanbevolen: lees de beoordelingen. U kunt reviews vinden over elke reis, elk hotel, elke coach. Of doe inspiratie op in het algemene reviewoverzicht van alle wellnessreizen.

Reviews van Adem Jordanië: Rondreis

19 oktober 2023

Jordanië, Adem Jordanië: Rondreis, Mariken Fliervoet

Lieve Marieke en Marleen,

Voor mij was het een geweldige reis, echt een levenservaring Marieke is natuurlijk een prachtige leading lady, haar yoga en hoe ze ons als groep heeft begeleid is in een woord fantastisch! De groep met elkaar was ook fantastisch, allemaal lieve warme vrouwe! Wat betreft de reis, hoe alles was geregeld, was ook perfect! In de woestijn, de tenten, het eten, de paardencoaching bij Sandra, ik heb er van genoten. Daarna naar Petra ook een geweldige beleving met een fantastisch hotel! Ook de 2e dag met de prachtige, maar pittige hike met z’n drieën was overweldigend! De afsluiting naar de Dode Zee was weer op een heel andere manier geweldig. Prachtig hotel met geweldig ontbijt en heerlijke restaurantjes en wat een prachtige ervaring was de Dode Zee en natuurlijk de heerlijke behandeling in het Beauty Centre! Verder liep alles op rolletjes, de chauffeur heeft ons steeds veilig naar onze bestemmingen gebracht.  De gids had het af en toe moeilijk dat hij de reis”tijden” niet naar zijn hand kon zetten, maar Marieke heeft dat op een hele “mooie” manier helemaal opgelost! Verder vond ik de informatie van de medewerkers bij Puurenkuur heel fijn en volledig, je werd altijd gehoord en bij vragen kreeg je heel snel antwoord! Ik ben heel blij en dankbaar dat ik deze mooie reis veilig heb kunnen maken. Ik heb mij op geen enkel moment onveilig gevoeld in Jordanië en hoop in de toekomst zeker nog eens met Puurenkuur een yogareis te kunnen maken!

Bedankt voor alles!

Warme groet,

Karin

5 november 2022

Jordanië, Adem Jordanië: Rondreis

In mijn leven bezocht ik vijf woestijnen, maar de meest majestueuze is zonder twijfel Wadi Rum. Waar sprekende rotsformaties en eindeloze zandvlaktes prachtig samenvloeien, waar de bedoeïnencultuur nog in volle authenticiteit wordt beleefd en waar een schitterende sterrenhemel je elke nacht innig omhelst. Dat we deze woestijn zo intens en verdiepend konden beleven dankzij Puurenkuur en Sandra was een geschenk. Dichter bij duizend-en-één nacht kom je niet in dit aardse leven.

Tanja - hoofdredacteur PSYCHOLOGIES (BE)

5 november 2022

Jordanië, Adem Jordanië: Rondreis

Leven in het nu krijgt een extra dimensie in Wadi Rum, Jordanië. Magisch aan deze locatie is dat je je piepklein kunt voelen in die grootse vlakte. Dat doet enerzijds relativeren, maar tegelijk brengt het je zo dicht bij jezelf: wie ben ik, wat wil ik, wat heb ik nodig om de volgende stap in mijn leven te zetten? Gedragen door het geluid van de wind maken we tijd voor onszelf. Dit is een woestijn met een ziel en dat voel je in merg en been. Of zoals Sandra zegt: ‘De stilte en energie van de woestijn leiden je naar een staat van diep innerlijk luisteren.’

Maryse

5 november 2022

Jordanië, Adem Jordanië: Rondreis

De reis naar Jordanie was een indrukwekkende reis. Een sprookje dat je een keer in je leven mee moet maken. Een paar dagen verblijven en tot jezelf komen in de Wadi Rum woestijn met als hoogtepunt slapen in de open lucht. Genieten van de indrukwekkende historische stad en wereld erfgoed Petra. Om tot slot je zelf in te smeren met modder uit de dode zee en drijvend in het water weer herboren eruit te komen.

Lucretia

5 november 2022

Jordanië, Adem Jordanië: Rondreis

Een unieke reis op een van de meest buitengewone plekken op aarde. De woestijn van Wadi Rum biedt de ideale locatie om tot jezelf te komen. De intense stilte en prachtige uitzichten van de majestueuze bergen waar je ook kijkt, blijven je lang bij. De rust wordt nog meer verankerd door de yoga-, meditatie- en ademhalingsessies aangevuld door bijzondere kampvuursessies. Uiteraard kan een van de zeven wereldwonderen niet missen in deze bijzondere reis, Petra is een must-see. Na dit spirituele avontuur word je ondergedompeld in luxe en wellness aan de Dode Zee: de perfect afsluiting van een prachtige reis!

Claudia