Soort reis
Annabelle
Annabelle
Annabelle
Annabelle
Annabelle
Annabelle
Annabelle
Annabelle
Annabelle
Annabelle
Annabelle
Annabelle
Annabelle
Annabelle
Annabelle
Annabelle
Annabelle
Annabelle
Annabelle
Annabelle
Annabelle
Annabelle
Annabelle
Annabelle
Annabelle
Annabelle
Annabelle
Annabelle
Annabelle
Annabelle
Annabelle
Annabelle
Annabelle
Annabelle
Annabelle
Annabelle
Annabelle
Annabelle
Annabelle
Annabelle
Annabelle
Annabelle
Annabelle
Annabelle

Hoteldetails

De warmte van de Cypriotische bevolking, de schoonheid van de natuur en pure ontspanning in de Ouranos Wellbeing Spa, dat en nog veel meer is vijfsterrenhotel Annabelle.

Hier gaat u naartoe
Annabelle ligt én aan de kust én midden in zes hectare subtropische tuinen én in het hart van havenstadje Paphos. Vanuit dit vijfsterrenhotel is het slechts een korte wandeling naar de haven van Paphos en diverse winkels en restaurants. Het hotel ligt direct aan de boulevard die aan zee ligt. Direct voor het hotel is er geen strand, maar dit is op korte loopafstand. Annabelle ligt op 20 minuten rijden van de Paphos luchthaven en op een uur of twee vanaf Larnaca luchthaven.

Mogen we u enthousiast maken?
In Annabelle dobbert of zwemt u heerlijk verscholen in de tuin in een van de meerdere zwembaden. De Ouranos Wellbeing Spa is spiksplinternieuw en ligt op de bovenste verdieping: oftewel ontspannen met prachtig uitzicht! Er zijn veel verschillende restaurantjes om uit te kiezen. Onze tip: Mediterraneo, de Cypriotische taverna aan het strand. Annabelle is een heerlijke plek, om jaarrond te genieten van het mooie Cyprus en de Cypriotische gastvrijheid.

Speerpunten


Wellnessprogramma's

Belangrijk

  • Vliegen op Paphos (PFO) of Larnaca (LCA) 
  • Transfertijd vanaf de luchthaven: Paphos 20 minuten, Larnaca 90 minuten
  • Check-in tijd 14.00 uur / Check-uit tijd 12.00 uur
  • Late check-uit mogelijk tegen een toeslag en afhankelijk van de beschikbaarheid op dat moment
  • Parkeergelegenheid is gratis
  • Toeslag feestdagen: er geldt een verplichte toeslag voor het kerstdiner en voor het oudejaarsdiner 
  • Honden zijn toegestaan in het hotel
  • Badkleding is verplicht in het zwembad en de sauna (naakt met een handdoek omgeslagen is ook toegestaan)
  • Dit is een kindvriendelijk hotel
  • Internet is gratis en beschikbaar in het hele hotel en op de kamers
  • Badjassen, badhanddoeken en badslippers bevinden zich op de kamer


Paspoort / visum informatie

Vaccinaties en gezondheid

Kamers

Er zijn in totaal 244 kamers, sommigen met uitzicht op de binnentuin en anderen met uitzicht op zee. Wij raden de zeezichtkamers aan vanwege het uitzicht. De balkons van deze kamers zijn de perfecte plek om te ontspannen bij zonsondergang. Alle kamers hebben een balkon of terras, eigen badkamer en gratis wifi. 

Tweepersoonskamer
Annabelle
Tweepersoonskamer met tuinzicht en terras
Tweepersoonskamer met zijzeezicht

Media

Reiservaringen


13 september 2023

Fantastisch hotel, service is uitstekend, eten in alle restaurants heerlijk. Geweldige locatie aan het strand en niet ver van het centrum van Paphos. Kan het niet sterk genoeg aanbevelen

Christelle

15 juli 2023

Dit prachtige hotel was onze keuze voor een romantisch uitje als stel. We kozen voor een kamer met uitzicht op de zee, en dat bleek elke cent waard te zijn, vooral omdat we 's ochtends werden verwend met een ongelooflijk smakelijk ontbijt met een uitgebreide selectie. Vanaf het moment dat we bij de receptie arriveerden tot het moment van vertrek, werden we ondergedompeld in een niveau van service dat boven alle verwachtingen uitsteeg. De kamer was ruim, brandschoon en had een balkon met een adembenemend uitzicht op de zee. Elke dag werd de kamer zorgvuldig schoongemaakt en alles vernieuwd, alsof we opnieuw werden verwelkomd. Een van de hoogtepunten van dit hotel is het restaurant aan zee, en we werden zelfs bediend door attente obers die naar onze strandstoelen aan de zee kwamen. Kortom, ons verblijf in dit hotel was een onvergetelijke ervaring, dankzij de prachtige kamer, het voortreffelijke ontbijt, de attente service en de verkwikkende massages. We kijken al uit naar een volgend bezoek!

Lydia

Deel dit hotel