Soort reis
RAKxa
RAKxa
RAKxa
RAKxa
RAKxa
RAKxa
RAKxa
RAKxa
RAKxa
RAKxa
RAKxa
RAKxa
RAKxa
RAKxa
RAKxa
RAKxa
RAKxa
RAKxa
RAKxa
RAKxa
RAKxa
RAKxa
RAKxa
RAKxa
RAKxa
RAKxa
RAKxa
RAKxa
RAKxa
RAKxa
RAKxa
RAKxa
RAKxa
RAKxa
RAKxa
RAKxa
RAKxa
RAKxa
RAKxa
RAKxa
RAKxa
RAKxa
RAKxa
RAKxa
RAKxa
RAKxa
RAKxa
RAKxa
RAKxa
RAKxa
RAKxa
RAKxa
RAKxa
RAKxa
RAKxa
RAKxa
RAKxa
RAKxa
RAKxa
RAKxa
RAKxa
RAKxa

Hoteldetails

Het RAKxa Integrative Wellness is het eerste medische & holistische retreat in Thailand. In een oase van groen werkt u aan uw gezondheid onder begeleiding van experts op alle niveaus. Expertise: gewichtsverliesprogramma’s.

Hier gaat u naartoe
RAKxa Integrative Wellness ligt in het idyllische groen van het beschermde schiereiland Bang Krachao, een buitenwijk van Bangkok aan de andere kant van de Chao Phraya rivier. Een modern, rustgevend wellnessresort op makkelijke reisafstand van de drukte van de hoofdstad. Oftewel het beste van twee werelden. Het schiereiland ligt op slechts 50 minuten reizen van Bangkok Suvarnabhumi en Don Mueang International Airports.

Mogen we u enthousiast maken?
In het tropische groen rondom RAKxa Integrative Wellness verwacht u niet dat u zo dichtbij Bangkok verblijft. Dit duurzame retreat beslaat een gebied van maar liefst 85 hectare waarvan 85% groen is. Vanuit de ruime wellnessfaciliteiten, de RAKxa Gaya Medical Gym, de VitalLife Scientific Clinic en het RAKxa JAI Holistic Wellness Centre begeleidt een toegewijd team van artsen en specialisten u op weg naar een gezonde leefstijl. Specialiteit is het gewichtsverlies- en sportprogramma. Alles op maat gemaakt, gedetailleerde gezondheidstesten zodat u tot in detail inzicht krijgt in hoe uw gezondheid ervoor staat, en wát u echt nodig heeft. Niet alleen fysiek, maar ook emotioneel en spiritueel. RAKxa Integrative Wellness is een specialist in gewichtsverlies, healthy-aging, preventie, slaapverbetering en fitnessprogramma’s.

Speerpunten


Wellnessprogramma's

Belangrijk

  • Vliegen op: Bangkok Suvarnabhumi Airport (BKK)
  • Transfertijd vanaf de luchthaven: Bangkok  - 45 minuten
  • Check-in tijd: 15.00 uur / Check-uit tijd: 12.00 uur  
  • Late check-uit: mogelijk, afhankelijk van spaplanning
  • Toeslagen feestdagen: geen
  • RAKxa is adults-only (alleen toegang vanaf 16+)
  • Zwemkleding is verplicht 
  • Badjas/slippers: op de kamer
  • Internet: gratis wi-fi in het gehele hotel. 

Paspoort / visum informatie

Vaccinaties en gezondheid

Kamers

Bij Rakxa verblijft u in een van de 62 schitterende villa's, ofwel met tuinzicht, ofwel met zicht op het meer. De villa's zijn ingericht in natuurlijke tinten en gebouwd in modern minimalistische stijl. De serene villas liggen in het groen en zijn voorzien van een bad en douche/toilet, badjas, föhn, aparte woonkamer met tv, minibar, wifi, airconditioning en een eigen tuin met terras. Door de verduisterende gordijnen kunt u hier optimaal uitrusten. 


Garden Villa
RAKxa Wellness & Medical Retreat
Pool Villa
RAKxa Wellness & Medical Retreat

Video

Media

Reiservaringen


2 oktober 2023

Als liefhebber van retraites en iemand die verschillende genezingsmodaliteiten heeft bestudeerd en beoefend, kan ik echt zeggen dat RAKxa de beste wellnessplek is waar ik ooit ben geweest. De kwaliteit en kennis van de beoefenaars zijn geweldig, de ruimte en het eten geneest onmiddellijk en het beste van alles is dat het personeel echt om je welzijn geeft (Thaise stijl). U zult in staat zijn om te rusten, uw lichaam en geest te herstellen en te verjongen (aangezien alles voor u wordt verzorgd en gepland), of u nu fit wilt worden of volledig wilt transformeren. Het wordt echt niet veel beter dan dit. Dit is mijn paradijs en het is een must voor mij elke keer als ik in Thailand ben. Kan deze plek niet genoeg aanbevelen.


PS. Het kan prijzig zijn, maar je krijgt zoveel meer waar voor je geld dan andere luxe wellnesscentra.

Anoniem

17 september 2023

Een van de beste ontspannings- en privacyplekken die u ooit zult ervaren. Lichaam - Geest - Ziel. Het ultieme in rust, schaduw en ultieme privacy in de stad. Het is geschikt om uw lichaam en geest tot rust te brengen.

Anoniem

27 augustus 2023

Deze plek is uitzonderlijk! Ik kan niet onder woorden brengen hoe mijn ervaring op deze plek was! Nog nooit in een wellness geweest met zo'n geweldig personeel, iedereen die we tegenkwamen was erg vriendelijk en zorgde voor me. Om nog maar te zwijgen van het interieur van de plek, zo gedetailleerd in elk gebouw en elke kamer. De behandelingen zijn van een ander niveau, ik heb genoten van alles aan mijn bezoek! 

Deborah

Deel dit hotel