Soort reis
MAYRLIFE
MAYRLIFE
MAYRLIFE
MAYRLIFE
MAYRLIFE
MAYRLIFE
MAYRLIFE
MAYRLIFE
MAYRLIFE
MAYRLIFE
MAYRLIFE
MAYRLIFE
MAYRLIFE
MAYRLIFE
MAYRLIFE
MAYRLIFE
MAYRLIFE
MAYRLIFE
MAYRLIFE
MAYRLIFE
MAYRLIFE
MAYRLIFE
MAYRLIFE
MAYRLIFE
MAYRLIFE
MAYRLIFE
MAYRLIFE
MAYRLIFE
MAYRLIFE
MAYRLIFE
MAYRLIFE
MAYRLIFE
MAYRLIFE
MAYRLIFE
MAYRLIFE
MAYRLIFE
MAYRLIFE
MAYRLIFE
MAYRLIFE
MAYRLIFE
MAYRLIFE
MAYRLIFE
MAYRLIFE
MAYRLIFE
MAYRLIFE
MAYRLIFE
MAYRLIFE
MAYRLIFE
MAYRLIFE
MAYRLIFE
MAYRLIFE
MAYRLIFE

Hoteldetails

MAYRLIFE Medical Health Resort combineert moderne medische expertise en technologieën met de traditionele Dr. F.X. Mayr methode op een sportieve plek in de prachtige Oostenrijke Alpen.

Hier gaat u naartoe
Het MAYRLIFE Medical Health Resort ligt aan het schitterende Altaussee meer op het platteland van Oostenrijk. Nou ja plat, in de Alpen van Oostenrijk ziet het platteland eruit als een spectaculair berglandschap. Een idyllische plek voor een ontspannen retreat dat lichaam en geest reinigt en activeert. De regio is een walhalla voor actievelingen. U kunt hier prachtige wandelingen maken, mountainbiken en zelfs skiën. Verder staat Altaussee bekend om de rijke geschiedenis van de zoutmijnen die u ook kunt bezoeken. En er is een levendige culturele scene.

Mogen we u enthousiast maken?
De medische spa wordt gerund door een zeer professioneel team aan dokters en therapeuten gespecialiseerd in moderne geneeskunde. De spa focust op het product van de regio: zout, uit de zoutmijnen. Eten gebeurt hier volgens een geheel eigen concept. Dat betekent niet alleen dat u geweldige gezonde gerechten eet die de spijsvertering optimaal laten werken maar ook dat u gezonde eetgewoonten aanleert. De adembenemend mooie natuur is een heerlijke plek om in te bewegen. Nordic Walken, skiën, mountainbiken, yoga aan het meer, tennis, golfen, het kan allemaal. Bovenop al dat buitensporten organiseert het resort ook allerlei sportactiviteiten en trainingssessies die de MAYRLIFE dokters persoonlijk op u afstemmen.

Speerpunten


Wellnessprogramma's

Belangrijk

  • Vliegen op Salzburg (SZG), Wenen (VIE), München (MUC)
  • Transfertijd vanaf de luchthaven: Salzburg - 80 minuten, Wenen - 180 minuten, München - 180 minuten
  • Check-in tijd 15:00 uur / Check-uit tijd 12:00 uur
  • Late check-uit mogelijk tegen een toeslag en afhankelijk van de beschikbaarheid op dat moment
  • Toeristenbelasting betaald u ter plaatse bij de check-uit
  • Parkeren is gratis
  • Dit is een adults-only hotel
  • Badkleding is verplicht in de spa
  • Internet is gratis en beschikbaar in het hele hotel en op de kamers
  • Badjassen, badhanddoeken en badslippers bevinden zich op de kamer

Paspoort / visum informatie

Vaccinaties en gezondheid

Kamers

MAYRLIFE heeft 62 kamers en suites en vier exclusieve residenties. Comfort staat voorop! En vanuit alle kamers kijkt u of uit op het meer of op het berglandschap. Voor alle gasten is er een tote bag met badjas en slippers voor de spa. 


Comfort kamer met uitzicht op de bergen
MAYRLIFE
Comfort kamer met uitzicht op het meer
MAYRLIFE
Deluxe kamer uitzicht op de bergen
MAYRLIFE

Media

Reiservaringen


26 februari 2024

We kwamen uitgeput aan en hoopten op een reset in onze benadering van voeding en gezondheid. We vertrokken na 7 dagen volledig energiek, verfrist en opgewonden. Hoewel de porties opzettelijk klein waren, was het eten uitstekend. Er volgde een intensief programma van medische analyses en behandelingen en de tijd vloog voorbij. We hebben enorm veel geleerd over de gezondheid van de spijsvertering, waar we tot ver in de toekomst profijt van zullen hebben. Het hotel was prachtig, het personeel uitzonderlijk aardig en de locatie was gewoon adembenemend

Kathleen

4 februari 2024

Ik heb 7 dagen doorgebracht in MAYRLIFE en ik ben van plan terug te keren. Ik heb mezelf de verplichting opgelegd om weer gezond te worden. Ik liet mijn volledige leven en een recente ziekte me neerhalen. Het was tijd om te resetten. Het personeel van het hotel en het medisch personeel waren gewoon meer dan ondersteunend. Dit was voor mij de beste manier om mijn tijd en geld te besteden - de faciliteiten zijn geweldig en je kunt zo verbonden of anoniem zijn als je wilt. Ik heb de neiging om de problemen van anderen op me te nemen, dus heb ik er bewust voor gekozen om echt de verbinding te verbreken. Er was geen oordeel en het was niet nodig om me erbij betrokken te voelen. Ik deed wat ik wilde, stelde mijn eigen doelen en het personeel was er voor zo veel of zo weinig als ik nodig had. Ik vertrok met mijn plan, een heerlijke afhaallunch en hernieuwde energie en hoop. Drie weken later ben ik ruim 7 kilo afgevallen met een absoluut nieuwe houding en voortdurende steun van het personeel. Ik heb onlangs een telehealthsessie gehad met mijn arts en ik ben goed op weg om mijn persoonlijk gestelde doelen te bereiken. Ik heb het grootste deel van mijn leven een dieet gevolgd en met mijn gewicht geworsteld. Ik weet dat ik een levensstijl heb die blijft hangen en ik voel me geweldig.

Anoniem

30 januari 2024

MAYRLIFE is een kuuroord aan de Altaussee. De locatie is magisch met het prachtig schone meer (waar alleen elektrisch aangedreven boten op mogen), de majestueuze bergen en de heerlijk schone lucht en vredige omgeving. Het gebouw is prachtig ontworpen om te passen in het lokale landschap en de architectuur. Het interieur is licht en ruim. De kamers zijn eenvoudig maar comfortabel. De medische behandeling die het belang van gezonde voeding benadrukt, zorgt voor een geweldige detox en leidt tot aanzienlijk gewichtsverlies. Tegelijkertijd is er een actief sportprogramma, een geweldig zwembad, sauna's, trainingsruimte en -apparatuur etc. en vooral de mogelijkheid om prachtige pittoreske wandelingen te maken rond het meer (7 km) of in de nabijgelegen bossen een waterval, naar de top van een heuvel met het meest verbazingwekkende 360 graden uitzicht etc. Het is een perfecte plek om even weg te zijn, te ontgiften en na te denken over het leven. Het personeel is ongelooflijk vriendelijk en aanspreekbaar, Engels is de eerste taal. Het eten is spaarzaam maar smakelijk en je gaat weg met een gereinigd, ontgift en nieuwe energie. Wat het niet is: een plek voor kinderen, een plek om binnen te lopen om het te ontdekken of een gastronomische ervaring. Er zijn wat regels (zoals niet bellen op mobiele telefoons in openbare ruimtes), maar het is redelijk relaxed. Het is typisch Oostenrijks: Duitse professionaliteit gecombineerd met Italiaanse charme.

Mirjam

Deel dit hotel