Filter op beoordelingen
Reiservaringen

Wij delen met u graag ons enthousiasme over onze bestemmingen en reizen. Maar laten we eerlijk zijn: helemaal ‘ongekleurd’ zijn onze meningen niet. Daarom hechten we veel waarde aan de beoordelingen en tips die onze klanten achterlaten op onze website. Niets zo waardevol als een review van een klant die net terug is van zijn/haar reis. Daarom warm aanbevolen: lees de beoordelingen. U kunt reviews vinden over elke reis, elk hotel, elke coach. Of doe inspiratie op in het algemene reviewoverzicht van alle wellnessreizen.

Reviews van Costa Navarino, The Westin
29 september 2020

Griekenland, Costa Navarino, The Westin

Een perfecte bestemming om te ontsnappen, te ontspannen, te genieten van heerlijk eten terwijl u zich veilig voelt. Het is gelegen aan een van de mooiste stranden van Griekenland. Schoon, goed onderhouden hotel met zeer vriendelijk personeel dat klaar staat om te helpen. Maskers en ontsmettingsmiddelen werden royaal aangeboden om gasten zich ontspannen en veilig te laten voelen. Lekker eten met veel mogelijkheden (restaurant Flame is een must). Beveel de spa ten zeerste aan. Een van de beste die ik ben geweest !! Bedankt voor een heerlijk verblijf.

Patricia

18 september 2020

Griekenland, Costa Navarino, The Westin

This was our first visit to „The Westin Resort“, Costa Navarino. It is the perfect destination to escape, relax and enjoy. Our stay was simply amazing and memorable. The premises are great, the location unique, service and friendliness is unmatched to what I can compare. The whole resort is spotlessly clean, and all the facilities well maintained. Choice and quality of food options is excellent, breakfast with a great variety of food. For golfers, two courses with breathtaking views, club house are beautifully designed. The staff members seem to be proud to work for this property, and this you can feel time and time again. Congratulations to the management for having achieved this unique attitude, this is really stunning. I do highly recommend this resort, a wonderful holiday!

Anoniem

7 september 2020

Griekenland, Costa Navarino, The Westin

Als golfliefhebber reis ik naar veel resorts, maar Costa Navarino is een van mijn favorieten. De golfbanen zijn prachtig met adembenemende uitzichten en de hotelfaciliteiten zijn super. Wat echter opvalt aan Costa Navarino, is de service. Het personeel is gewoon geweldig en de vriendelijkheid van de Grieken is gewoon geweldig. Je hebt echt het gevoel dat je deel uitmaakt van 'hun verhaal'. Ik kan niet wachten op mijn volgende reis!

Johan

25 augustus 2020

Griekenland, Costa Navarino, The Westin

Zeer mooi resort, is enorm, met veel mogelijkheden. Speciale dank aan Nikos, de bruidegom, hij heeft ons bij aankomst het resort met de clubauto laten zien. Het ontbijtrestaurant bevat veel keuzes en het spul is erg vriendelijk. Top van onze vakantie was het Da luigi restaurant, met goed eten en uitstekende service. we ontmoeten de manager van het restaurant Panagiotis die het restaurant heel soepel en professioneel runt. Geweldige vakanties, we zullen zeker teruggaan!

Anoniem

14 augustus 2020

Griekenland, Costa Navarino, The Westin

A fabulous resort - comfortable, luxurious with warm and professional staff. Great facilities - we played tennis and golf and cycled; we used the gym and did classes; restaurants offered great choices, and we particularly loved the beach restaurant. Also it is beautifully planted - very green and designed.

Kelly

3 augustus 2020

Griekenland, Costa Navarino, The Westin

Dit jaar aarzelden we vanwege de covid om te reizen. We besloten toch te gaan en we konden niet opgeluchter zijn. Het hotel en de kamers zijn vlekkeloos schoon. Alle covid-procedures zijn aanwezig en worden door alle personeelsleden gevolgd. Het personeel is net zo professioneel als altijd en ongeacht het masker kun je hun glimlach nog steeds zien. Het ontbijt, ook al is het druk, wordt efficiënt en zonder vertraging afgehandeld. Van het receptiepersoneel tot de obers en het huishouden, ze lijken allemaal naadloos te werken, ondanks de extra inspanning die nodig is vanwege covid. We voelden ons veilig en beschermd tijdens ons verblijf!

Anoniem