Soort reis

Hoteldetails

Epic Sana is een chic hotel aan de gouden kust van de Algarve, omgeven door geurende dennenbomen en uitzicht op de zee. De prachtige Sayanna spa en de goede wellnessprogramma’s maken dit een luxe strand- en wellnessvakantie.

Hier gaat u naartoe
Gelegen op een klif, uitkijkend over het ‘Praia de Falésia’ strand in Olho de Aguas (in de buurt van Albufeira) ligt het Epic Sana Algarve hotel. Het terrein is weids opgezet, met veel groen en plekjes om te relaxen. Epic Sana ligt ongeveer 40 minuten van Faro luchthaven en circa 10 minuten afstand van het plaatsje Albufeira. Naast het resort ligt een golfbaan.

Mogen we u enthousiast maken?
Mooi design. De geur van het dennenbos. Langgerekte stranden. Een verkoelende zee. Heerlijk eten. Welkom aan de gouden kust van de Algarve. De Sayanna Spa is 1500m2 en geeft direct een gevoel van rust. Alle ingrediënten voor een luxe wellnessvakantie: alleen, samen of met vrienden. Elke dag worden er holistische en sportactiviteiten georganiseerd. Er is volop keuze in diverse uitstapjes in de buurt. De wellness en fitnessprogramma’s van Epic Sana zitten goed in elkaar. Een 9-holes golfbaan ligt om de hoek en de stadjes Albufeira en Vilamoura liggen op circa 15 minuten rijden.

Speerpunten


Wellnessprogramma's

Belangrijk

  • Vliegen op Faro (FAO)
  • Transfertijd vanaf de luchthaven: Faro - 40 minuten 
  • Check-in tijd 14.00 uur / Check-uit tijd 12.00 uur  
  • Late check-uit mogelijk tegen een toeslag en afhankelijk van de beschikbaarheid op dat moment  
  • Parkeergelegenheid is gratis  
  • Kinderen zijn welkom in dit hotel 
  • Badkleding is verplicht in de zwembaden
  • Internet is gratis en beschikbaar in het hele hotel en op de kamers  
  • Badjassen, badhanddoeken en badslippers bevinden zich op de kamer


Paspoort / visum informatie

Vaccinaties en gezondheid

Kamers

Epic Sana beschikt over 229 kamers en suites, waaronder 162 kamers, 24 tuinsuites en 43 resort suites, variërend van Deluxe tot Deluxe Suites. Alle kamers hebben een modern design en ultramoderne faciliteiten en beschikken allemaal over gratis Wi-Fi.

Deluxe kamer
Deluxe kamer zwembadkant
Deluxe Kamer Zeezicht

Video

Media

Reiservaringen


15 januari 2022

Korte Wellnessbreak

✅ Goede prijs-kwaliteitverhouding

✅ Prettige service

✅ Ontspannen sfeer

✅ Mooi uitzicht & omgeving

✅ Schoon

✅ Goede bedden


We hebben weer enorm genoten en het was heerlijk. Waarom ik op een paar punten een net iets mindere waardering geef is om het volgende. Uit de beschrijving op de site van Puur&Kuur had ik een hogere verwachting van de spa. Het bleek alleen een sauna en Turks stoombad te zijn. Verder prima hoor. Alleen de verwachting was hoger. Verder zijn we maar 2x in de keuken van het resort wezen eten omdat we daar de prijs kwaliteit niet goed vonden. Weinig voor veel en nog koud ook. De eerste keer hebben we keurig een korting op de factuur én een glaasje port gekregen, dus dat was heel goed. Maar de tweede keer was het niet beter helaas. Daarna zijn we elders gaan eten en hebben nog wel een keer aanvullend alleen het dessert in het hotel genomen. Want eerlijk is eerlijk; het ontbijt en het dessert waren helemaal TOP. Zoals ook verder het verblijf en de service.

Anoniem

1 oktober 2021

Sayanna Active Escape

✅ Goede spafaciliteiten & behandelingen

✅ Prettige service

✅ Mooi uitzicht & omgeving

✅ Schoon


Fitness sportprogramma was heel goed, 2 ervaren, positief motiverende personal trainers, heel goed! Het eten sloot jammer genoeg totaal niet aan bij een ' gezonde' reis. Er was veel, heel veel, maar absoluut niet gericht op een gezonde leefstijl. Ik denk dat het heel leuk zou zijn als er een combinatie komt met sporten en gezond eten. Dat vond ik wel jammer. Prachtig hotel, loopafstand van mooi strand. 

Irene

23 oktober 2016

Sayanna Yoga break 3 nachten

Epic Sana is een fantastisch hotel, met een enorm mooi uitzicht en fijne faciliteiten. De yoga- en pilateslessen waren super, de wellness faciliteiten heel mooi en zeer rustgevend en het mooie strand aan de achtertuin heerlijk om te wandelen. Het eten was ook erg goed, ook al waren niet alle restaurants open vanwege conferentiebezoekers. Het waren 5 heerlijke dagen in een oase van zon, water en mooie natuur!!

Linda de J.

Deel dit hotel